SHOWBIZ

Ezt a munkát vállalta el újszülött gyermeke mellett Csobot Adél!

Az énekesnő számára ez az év a változásokról szól, ősszel vadonatúj szerepben próbálhatja ki magát.
  • Szerző: Ripost

Csobot Adél májusban adott életet kisfiának, Nátánnak, nemsokára Németországba költözik családjával, ősszel pedig egy teljesen új szerepben próbálhatja ki magát.

Adél a legutóbbi Sztárban Sztárban egészen a döntőig menetelt, most pedig a Sztárban Sztár + 1 kicsi nevű produkcióban lesz zsűritag. A műsorban gyerekénekesek fognak az első három széria énekeseivel fellépni. A kicsiket pedig nem csak duettpartnerként, de mentorként is segíteni fogják a profik.

Az énekesek és a gyereksztárok közkedvelt formációk bőrébe bújnak, de arra is lesz példa, hogy ugyanazt a hírességet fogja alakítani a felnőtt- és a gyermekénekes is.

"Nagyon szeretem a gyerekeket, és kíváncsian várom, hogyan oldják majd meg a feladatokat úgy, hogy lesz mellettük egy felnőtt előadó, aki segít nekik" - árulta el Adél, aki egyébként is szereti a gyermekeket, de most, hogy anya lett, még izgatottabban tekint a feladatra.

Az énekesnő attól sem fél, hogy a munkát és az anyaságot nem tudja majd összeegyeztetni, szerinte szervezés kérdése minden, így ez nem fog problémát okozni számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?