SHOWBIZ

Ezért verhették el csúnyán a mexikóiak a TV2 sztárjait

A magyar nemzeti csapat keményen készül a visszavágóra.
  • Szerző: sv

Újabb mérföldkőhöz érkezett az Exatlon Hungary, ugyanis a Bajnokok és a Kihívók ismét Magyarországot képviselhették. A nemzetközi párbajban most a mexikói válogatottat kapták, akik kemény ellenfélnek bizonyultak, hiszen nagy fölénnyel, 10:4-es arányban győzték le a magyarokat.

A Bajnokok versenyzője, Ungvári Miklós a %Ripost%-nak elmondta, csalódott a végeredmény miatt, mivel nem tudott hozzátenni csapata sikeréhez, ennek ellenére reméli, hogy a következő meccsen vissza tudnak vágni a mexikóiaknak.

"Egy pici csalódottság van bennem, azért is, mert nem tudtam hozzátenni ismét a magyar csapat sikeréhez, nagyon sokat kellett várni, hogy egy pontunk legyen. Aztán sorra érkeztek a pontok, de sajnos ez kevés volt..." - kezdte Ungvári, aki szerint az lehetett ellenfelük előnye, hogy már 25. hete kint vannak Dominikán.

A visszavágón megpróbálom letenni a névjegyemet, és bemutatkozni végre nemzetközi szinten is

Nagyon sokat futottunk már a Kihívókkal, sok jó ellenfelet kaptam. Gondolok itt Gerire, Norbira, Andrásra vagy Péterre, de azt gondolom, hogy itt még komolyabb ellenállásra kell majd számítani" - vélekedett a visszavágóról az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?