SHOWBIZ

Ezért marad Hujber Ferenc örökre botrányhős

Amióta ismert lett, a színész életét botrányok övezik, amiket már soha nem tud elfeledtetni a közönséggel.
  • Szerző: Ripost

Õszintén vallott múltbéli hibáiról a Story magazinnak Hujber Ferenc. A színész elismerte, az elmúlt években a legtöbb balhét maga körül ő generálta, és bár jó ideje próbál normális életet élni, a botrányhős szerepéből mégsem tudott kilépni.

Íme az elmúlt évek legmeghökkentőbb nyilatkozatai, amelyek mind Hujber Ferenc nevéhez köthetőek.

Nyitott házasság

Az egész országot ámult, amikor a színész kendőzetlenül beszélt arról, hogy feleségével, Cynthiával bármikor gond nélkül megcsalhatják egymást. Ez eleinte egyoldalú volt, a színész kezdte a kikacsingatást...

Hujber erről két éve egy vidéki fellépésén beszélt kendőzetlenül, amit a Bors meg is írt. „Igen, nyitott kapcsolatban élek a feleségemmel. Még most is, hogy van családom.Nekem erről van egy véleményem, amit a világ nagy része nem oszt.

Borzasztóan családcentrikus és mérhetetlenül konzervatív ember vagyok. Tizenegy éve házasságban élek a feleségemmel, nem pedig élettársi kapcsolatban, és ehhez ragaszkodom

- nyilatkozta akkor, és hozzátette, ennek ellenére ki meri jelenteni, hogy sosem csalta meg az asszonyt.

A forgatókönyv kiszivárogtatása

Még a Barátok közt-ös szerepe idején támadt rá egy férfi Budapesten. Õ annyira megijedt, hogy a kezébe nyomta a sorozat forgatókönyvét, ezzel elárulva neki a elkövetkezendő összes eseményt. Így menekült meg az erőszakos támadó karmai közül.

Részegen állt színpadra

A színész bevallotta, a kétezres évek elején elszaladt vele a ló. Napi fél liter töményt ivott meg, és

hullarészeg játékával tisztelte meg a Vígszínház közönségét.

Ezt az alkoholmennyiséget állítása szerint mindennap megfejelte öt-hat üveg pezsgővel, valamint borral vagy sörrel.

Most a Story magazinnak elárulta, az évekkel ezelőtt beleültetett, alkoholizálást gátló kapszula már régen felszívódott a szervezetében, így már neki kell kordában tartani saját magát.

Csaknem tettlegességig fajuló viták

Hujber Ferenc a talán legborzalmasabb élményét még színpadra is vitte. Amikor részeg volt, gyakran őrjöngött otthon, magából teljesen kifordulva.

Egy ilyen vita során vágott majdnem egy széket a feleségéhez, az utolsó pillanatban azonban meglátta, hogy kisfia is végignézi mindezt, aki zokogva vetette magát édesanyja elé.

Ezek után elköltözött otthonról, de a különélés után rendezték kapcsolatukat, és a színész igyekszik botránymentesen élni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?