SHOWBIZ

Ezért akarnak nyerni: sosem hinnéd, mire gyűjtenek A Bank játékosai

A TV2 sikermûsorának pénteki adásában két jó barátnő, Vera és Zsófi teszik próbára a szerencséjüket, hogy megvalósíthassák a legnagyobb álmukat.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Izgalmas páros teszi próbára a szerencséjét A Bank pénteki adásában. Zsófi és Vera évek óta jó barátnők, ráadásul egy közös hobbi is összeköti őket, mindketten imádnak rallyzni.

A vagány sport annyira fontos számukra, hogy a nyereményükből egy terepjárót vennének, amivel beneveznének egy külföldi navigációs kaland bajnokságra.

"A komoly célok ellenére eleinte csak jó poénnak tartottuk, hogy jelentkezünk a műsorba, így nagyon meglepődtünk, amikor behívtak bennünket és lehetőséget kaptunk" - mondta el a %%-nak Vera, aki annak ellenére, hogy voltak fenntartásai, jól érezte magát a műsorban.

"Sem Zsófi, sem pedig én nem vagyunk szereplős típusok, és attól tartottunk, hogy a tudásunk sem elegendő, ám végül mégis belevágtunk."

Hogy mi lett a lányok sorsa, és sikerült-e megvalósítaniuk az álmukat, kiderül A Bank péntek esti adásából, 20:45-től a TV2 műsorán.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?