SHOWBIZ

Ezért akar gyesre menni A Nagy Duett szépfiúja

Horváth Tamás a felesége kezébe adta az irányítást! Andi szervezi az énekes fellépéseit, intézi az ügyes-bajos dolgait.
  • Szerző: Ripost

Horváth Tamás  és  felesége egyelőre még a karrierre koncentrálnak, de két év múlva akár közös gyermeket is vállalnának - árulta el lapunknak A Nagy Duett sztárja.

%%: Sorra zsebeled be a díjakat, elismeréseket, de szinte minden alkalommal legelőször a feleségednek mondasz köszönetet. Mit jelent ő neked?

Horváth Tamás: " A sikereim nem születnének meg, ha nem lenne egy múzsám, nem lenne egy ember, aki támogat, aki mindenhova elkísér engem, időt és energiát fektet belém. Nem győzök elég hálásnak lenni, és úgy érzem, a feleségem megérdemli, hogy mindenki tudja, ez nem egyedül az én sikerem. Attól mennek mostanában ennyire jól a dolgaim, hogy van mellettem egy ilyen nő, aki önbizalmat ad nekem"

%%: Milyen érzés a háttérből megélni Tomi sikereit? Mennyi fáradtságot jelent nőként támogatni őt?

Péterfi Andrea: "Nagyon szerencsés  páros vagyunk. Nekem soha nem voltak olyan ambícióim, hogy előtérben legyek, mégis ugyanúgy örülök annak, ha Tominak fut a szekér. Ha nyer valamit, úgy érzem, hogy mi nyertünk. Nagyon büszke vagyok rá, és az magától értetődő, hogy bármilyen áldozatot meghoznék érte. Nem kell nekem külön karrier, a háttérben elintézek mindet, Tomi pedig, learatja a sikereket.

%%: Tomi művészetét korábban csak a Youtube-ról ismerhették. Az igazi népszerűséget a Sztárban sztár hozta meg számára, azóta viszont nincs megállás, most A Nagy Duettre készül. Mikor jut időtök egymásra?

P.A.: "Sajnos nagyon ritkán. Mert bár minden percben együtt vagyunk, de amikor dolgozunk, nem nagyon tudnunk egymásra koncentrálni. Rengeteg fellépése van, főleg a Sztárban sztár óta. Május elsejére például több mint száz felkérést kaptunk, de nemet mondtam, mert családi programunk lesz. A házassági évfordulónkat is pihenéssel, utazással akarjuk tölteni minden évben, így akkorra sem tervezünk be semmit. És vannak napok, amikor kikapcsoljuk a telefonokat, és egész nap csak otthon fekszünk, filmet nézünk. Kell a pihenés és a feltöltődés"

(A cikk folytatódik a következő oldalon)

 


%%: Hét év korkülönbség van köztetek, és Andinak már van egy fia. Sok férfi megijedne, de te feleségül vetted. Mit jelent számodra a házasság?

H.T.: "Sok mindenben régimódi vagyok, és úgy gondolom, a házasságnak igenis szentsége van. Az egy szövetség, ami egy életre szól. Hiszek abban, hogy Andi örökre a párom lehet. Vele szeretném leélni az életemet, és bár nem tudni, mit hoz a jövő, úgy érzem, vele fogok megöregedni.

Hat éve vagyunk együtt, de alig három hétnek érzem! A legjobb, hogy nem kell megjátszani magunkat.

Nagyon korán kezdtem el élni, és azt hittem, soha nem leszek hűséges, erre tessék, megismertem Andit, és azóta nem tudok másra gondolni, csak rá. Tudom, hogy egy olyan nőt vettem feleségül, aki megérdemli a figyelmemet"

Ha kíváncsi vagy a teljes interjúra, szeretnéd megtudni, hogy milyen feltételek mellett vállalna gyereket A Nagy Duett sztárja, vedd meg a %% hétfői lapszámát az újságárusoknál. 

És ezeket olvastad már?