SHOWBIZ

Ezen az új magyar filmen ámul mindenki

A forgatókönyv nélkül készült filmre rengetegen voltak kíváncsiak.
  • Szerző: Doris

Óriási érdeklődés övezte az év egyik legkülönlegesebb magyar filmjét, a Szeretlek, mint állatot. A drámát a TRIP hajón mutatták be. A filmet Novák Erik rendezte, és olyan színésznőknek adott szerepet, mint az énekesnőként is ismert Péterfy Bori, a már több szakmai díjat is bezsebelt Farkas Franciska, Parti Nóra, Cseh Bori, Wahorn Matzaa, Tóth Orsi, Fátyol Hermina és Lengyel Anikó. A film főszereplője egy negyvenes évei végén járó férfi, aki súlyos művészi magán- és egzisztenciális válságon megy keresztül. Õt azonban sosem láthatjuk. A 8 nő végigkíséri az életét.

"Személyes tapasztalatokon alapul a film, a lányok és az én tapasztalataimat ötvöztük egy improvizációs terápiává, amit felvettünk egy szemüvegkamerával.

Így készült ez a film. Azért döntöttünk a szemüvegkamera mellett, hogy a nézők a főszereplő szemével lássák a történteket. A film öt évig készült, ebből három év volt maga a forgatás.

Forgatókönyv nem volt. Nagyon tetszik a végeredmény"

- mondta a %%-nak Novák Erik, rendező.

A premier után a Puszi zenekar adott koncertet, később pedig a film két szereplője, Péterfy Bori és Wahorn Matzaa is fellépett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?