SHOWBIZ

Ezek a világsztárok már biztos fellépnek a budapesti MTV gálán

Két hét múlva sztárokkal fog megtelni a főváros, hiszen nálunk tartja a MusicTV a European Music Awardsot.
  • Szerző: Ripost

Maluma, Måneskin és Kim Petras is színpadra lép a 2021-es MTV EMA-n, Budapesten! A Magyarországról sugárzott globális zeneünnepet november 14-én követhetik világszerte a rajongók.

A Måneskin is fellép a budapesti MTV EMA-n

A Måneskin is fellép a budapesti MTV EMA-n (Fotó: MTV)

A sikeres amerikai Papi Juancho 2021-es turnéja után, a világhírű latin szupersztár Maluma, aki többek között a 2020-as VMA-n a Legjobb latinkategória győztese volt, már másodszor tér vissza az EMA színpadára, idén a Legjobb latin és a Legjobb Lat Am-Central Act kategóriákban jelölték. Az olasz rock szenzáció, Måneskin, már az egész világot lehengerelte, és nemrég debütált új kislemezük, a MAMMAMIA. A banda most aLegjobb Rock és a Legjobb Csapat kategóriákban kapott jelölést. Kim Petras szintén az idén debütál az EMA-n. A nemzetközi popsztár a közelmúltban adott elő egy fantasztikus feldolgozást legújabb kislemezéről, a Future Starts Now-ról a VMA elő show-jában.

A 2021-es MTV EMA show házigazdáját, műsorvezetőjét és a további fellépőit az MTV a közeljövőben jelenti be. A műsort a magyarországi Papp László Budapest Sportarénában rendezik, és november 14-én, vasárnap, közép-európai idő szerint 21:00 órakor az MTV globális hálózatán keresztül közel 180 országban közvetítik élőben. A hivatalos MTV vörös szőnyeget a Zalando segítségével mutatják be.

A szavazás már elindult az MTV EMA oldalán és november 10-én 23:59 óráig tart.

A díjátadó élőben követhető MTV műsorán november 14-én 20:00-tól, ismétlés 23:00-től. Live stream a mtvema.com-on. További ismétlések november 15-én 09:10 és 23:00 órától. A díjátadó a Comedy Central és Paramount Network csatornákon is élőben követhető.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?