SHOWBIZ

Ez nem semmi: kismama küzdött a Bezár a bazár nyereményeiért

Kriszti augusztusra várja a kislányát, bátyjával pedig, aki szintén szülői örömök elé néz, arra vállalkoztak, hogy győztesen térnek haza a mûsorból.
  • Szerző: ripost

Hétfő este egy testvérpár, Kriszti és Tomi mérettette meg magát a TV2 Bezár a bazár! című műsorában.

Az adás pikantériája, hogy Kriszti három hónaposan, várandósan vállalta a műsor ügyességi részét, mégpedig azt, hogy minden körben beszalad a bazárba, míg bátyja a kérdésekre válaszolt.

Tudásuknak és rátermettségüknek köszönhetően végül közel kétmillió forintos nyereménnyel távoztak a műsorból. A wellness-szigetet sikerült elvinniük, ami egy masszázsfotelt, infraszaunát és lábmasszírozót tartalmazott, emellett egy elektromos kismotort, egy lábbal hajtható kisautót és számos elektronikai terméket is nyertek.

"Én augusztusra várom a kislányomat, Tomiéknak pedig múlt héten született meg a kisfiuk, így nagyon jól jönnek majd ezek a tárgyak a gyerekeinknek. Aktív kismama vagyok, nem szeretek egy helyben ülni, a testvéremen pedig nem fogtak ki a kérdések, így jó párost alkottunk" - mondta el a %%-nak Kriszti, aki az egyik nyereményének kifejezetten örül.

"Attól függetlenül, hogy nem szeretek sokat ücsörögni, azt azért nagyon várom, hogy a kislányom születése után kipróbálhassam a masszázsfotelt" - fogalmazott nevetve a kismama.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?