SHOWBIZ

Ez elképesztő, még soha nem láttad így Ganxsta Zoleet!

A rapper hamarosan egy teljesen új oldaláról mutatkozik majd be, egy közel százéves dalt énekel majd el a közönségnek.
  • Szerző: Ripost

Hamarosan új oldaláról mutatkozik be a hazai közönség egyik kedvenc énekese, Ganxsta Zolee.

A rapperként megismert előadó az új nagyszabású koncertshow, a Garázsrock Show sztárjaként olyan világsikereket, hazai dalokat ad elő szólóban, illetve partnerekkel, mint a Route 66, a Kétszázhúsz felett, a The Race, vagy a harmincas évek óta örökzöld slágernek számító Meseautó.

Utóbbit a show többi énekesével, azaz Radics Gigivel, Tóth Gabival és Tóth Verával, Bigával, illetve Charlieval együtt.

A Nagy Ádám ötletéből, Böhm György rendezésében létrejött produkció bemutatója május 4-én a Hungexpon a Autotech Future Expo & Show-n lesz.

„Arra törekedtünk, hogy a darabban minden az utazásról, illetve az autózásról szóljon. Egyszerre volt könnyű és nehéz rálelni az ezekhez a témákhoz passzoló dalokra, illetve megtalálni azokat, akiknek ezek a slágerek újragondolt formában is jól állhatnak” – mesélte a Garázsrock show megszületésének körülményeit a produkció egyik megálmodója, Nagy Ádám.

Hozzátette, hogy a művészek boldogan vállalták a felkérést. Izgalmas volt számukra, hogy a kiválasztott slágereket nem úgy kell megszólaltatniuk, ahogy azokat a legtöbben régről ismerik.

A friss hangszerelések, a „garázstuning” és az énekesek egyéni előadása teljes „faceliftet” eredményezett a daloknál.

Így Radics Gigi tolmácsolásában eddig még nem hallott módon csendül fel a koncerten Szűcs Judith örökzöldje, a Száguldás, Celine Dion világsikere, az I Drove all, illetve a Neoton Família slágere, a Kétszázhúsz felett. Ez utóbbi már Ganxta Zolee-val és Tóth Gabival közösen. Utóbbi előadó olyan dalokkal lép színpadra, mint a Ha egy rock and rollert kaphatnék, amit annak idején Kovács Kati tett népszerűvé, vagy a Shut Up and Drive Rihannától, illetve az AC/DC klasszikusa, a Highway To Hell.

A fináléban pedig a Meseautó című film filmklasszikus emblematikus dalát adják elő a koncert további sztárjaival: Tóth Verával, Charlie-val, Heincz Gábor Bigával és Kovács Áronnal.

A Garázsrock show május 4-én szombaton, 17 órától lesz látható az Autech Future Expo&Show keretein belül a Hungexpo A pavilonjának nagyszínpadán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?