SHOWBIZ

Ez elképesztő: Így tombol félezer ember a magyar Despacito-dalra

Tavaly júliusban készült el az ismert sláger magyar változata, de még mindig óriási siker övezi! Íme a Sze-li-di-tó koncertváltozata!
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a %RIPOST% beszámolt róla, egy mámoros nyári napon az ország vadállatbefogója, Both Zoltán a Szelidi-tó partján kitalálta Kerozin Axellel: a kedvenc pihenőhelyének neve pontosan passzol a csapból is folyó sláger, a Despacito ismert refrénjére. Így történt, hogy megszületett a Sze-li-di-tó, azaz a magyar Despacito-dal!

"Nem volt kérdés, hogy Kerozin Axel barátom, Szolnoki Peti és Rokker Zsolti készíti el a Despacito magyar változatát Sze-li-di-tó címmel, tulajdonképpen így négyen hozzuk össze a dalt. A tó iránti szeretetünk köt össze bennünket és ezt az új magyar slágert is"

- nyilatkozta akkor a %%-nak Both Zoltán, aki álmában sem gondolta volna, hogy egyszer színpadon állhat kedvenc zenészeivel és elénekelheti a közösen írt dalt.

Hétvégén Hartán koncertezett a Kerozin, Axel pedig meghívott vendégként. Egyszer csak felcsendültek a Sze-li-di-tó dallamai, majd felhívtak engem is a színpadra... Félezer ember előtt játszhattuk el a slágert, ötszázan tomboltak a nótánkra

- elevenítette fel boldogan a vadállatbefogó, aki reméli, hogy hamarosan a teljes bandával, Szolnoki Petivel, Rokker Zsoltival és Axellel mutathatja be újra a Sze-li-di-tót.

Mi is várjuk a nagy bulit!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?