SHOWBIZ

Exkluzív részletek, így telnek Palik László mindennapjai Dominikán

Az Exatlon műsorvezetőjének két dolog határozza meg a napját.
  • Szerző: RIPOST

Palik László neve szinte egybeforrt az Exatlonnal! A rajongók alig várják, hogy hétköznap esténként szurkolhassanak kedvenceiknek, azonban sokan arra is kíváncsiak, mi történik a kamerákon kívül. Az Exatlon Hungary házigazdáját arról kérdeztük, hogyan telnek a mindennapjai a forgatások mellett, és mit csinál, ha éppen nem a versenyeket közvetíti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Jellemzően nagyon ritkán van pihenőnapunk, elég szigorú napirend szerint élek, amiről azt gondolom, hogy a maratoni tevékenységeknél szükség van rá, hogy az ember ne gondolkodjon, hanem automatizmusok létezzenek. Ami biztos, hogy a sportnak bele kell férnie a napomba. Ezen kívül én az Exatlonnal és az Exatlonban élek. Tehát két dolognak kell benne lennie a napban: Exatlonnak és sportnak” – kezdte lapunknak Palik, aki a stábtagokkal együtt annyira elmélyülten végzi a munkáját, hogy szinte azt sem tudja, mi történik körülötte a műsoron kívül. Bevallása szerint sokszor még 24 óra is kevés arra, hogy ellássák a feladataikat, ám ebben a mesés környezetben talán még ezt sem bánja.

„Én abból a szempontból szerencsés vagyok, hogy a világon eddig mindenhol képes voltam alkalmazkodni. Dominikán pedig végképp nem tudok olyat mondani, amit nehéz megszokni. Egyrészt én imádom a meleget, és itt mindig meleg van, ha esik az eső, akkor is. A mai napig minden hajnalban rácsodálkozom, amikor felkelek és kilépek, hogy úristen itt jó idő van és rövidnadrágban létezünk. Én ezt ajándékként élem meg, és áldottnak érzem magam, hogy nem kell fáznom. A dominikaiak ráadásul kedves, melegszívű emberek. Nagyon sokat nevetnek, nem gazdagok, de jókedvűek, kihozzák az adott pillanatból a legtöbbet, és ez a vidámság automatikusan átragad az emberre” – árulta el az Exatlon házigazdája, aki a hét elején egy igazán különleges versenyre készítette fel a Bajnokokat és a Kihívókat, ugyanis március 9-én nemzeti összecsapás keretén belül a mexikói válogatottal kell megküzdeniük.

És ezeket olvastad már?