SHOWBIZ

Exkluzív részletek: így készül új műsorára Palik László

Hamarosan visszatér a TV2 képernyőjére Palik László, méghozzá egy újabb sport-realityvel. Az Exatlonhoz hasonló izgalmakra számíthatnak a nézők, azonban a fődíjért most négy fős családoknak kell megküzdeniük.
  • Szerző: ripost

Palik László közreműködésével már javában zajlik a TV2 legújabb műsorának, a Fuss család, fuss!-nak az előkészületei. A műsorvezető már nagyon várta, hogy visszatérhessen a képernyőre, ráadásul a készülő produkció is közel áll a szívéhez, hiszen valamennyire hasonló formátum, mint a hatalmas sikereket elért Exatlon. Bár a pontos kezdésről és a felvételek helyszínéről még nincs információ, a %%-nak több részletet is elárult az előkészületekről a show házigazdája.

Mivel ismét hosszú, feszített forgatási napok állnak előtte, ezért fontos, hogy a műsorvezetőnek is meglegyen az állóképessége. Nem csak a versenyzőknek, de Paliknak is készülnie kell a fizikai megmérettetésre, ezért a hét minden napján eljár futni vagy edzeni, hogy tudja tartani a tempót.

"Ugyanúgy készülök, ahogy az Exatlon forgatására is, napi sporttal. Egy ilyen műsor felvétele ugyanis nem csak a résztvevő családoknak, hanem a stáb összes tagjának kihívás, és megfeszített munka, amihez kell az állóképesség és a koncentráció" - kezdte a %%-nak Palik, majd hozzátette a családoknak nagyon oda kell tenniük magukat, ha szeretnék hazavinni a 10 millió forintos fődíjat, hiszen extrém feladatokból nem lesz hiány.

Egy igazi őrületre számítsanak a nézők, hiszen ebben a sport-realityben a családok igazi élet-halál harcot vívnak majd egymás ellen, hogy a műsor végére kiderüljön, hogy melyik Magyarország legfittebb családja, és ki viszi haza a 10 millió forintos fődíjat.

Egy ilyen nyereményt pedig nem adunk könnyen. Azt elárulhatom, hogy küzdelmes és kihívásokkal teli út vezet odáig" - fogalmazott a műsorvezető. A produkció még az elején tart, a vállalkozó kedvű, sportos családok még jelentkezhetnek. Palik Laciék folyamatosan castingolják a versenyzőket, akiknek második körben egy fizikai felmérésen kell részt venniük. Laci elárulta, ha nem a produkciót vezetné, akkor lehet, családjával ő is a rajthoz állna. 

Ha kíváncsi vagy a további részletekre, akkor keresd a %% napilap szombati számát az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?