SHOWBIZ

Exkluzív részletek Dobó Kata legújabb filmjéről, megszólalt Csobot Adél

A történet egyik főszereplője a fiatal énekesnő lesz, aki most először egy mozifilmben is megmutatja a tehetségét.
  • Szerző: Doris

Több mint 100 fős forgatócsoporttal, hazai játékfilmhez eddig nem használt speciális technikai eszközökkel a föld alatt, földön, vízen és a levegőben zajlik a pazar látványvilágot ígérő El a kezekkel a Papámtól! című film forgatása a MEGAFILM gyártásában, Dobó Kata rendezésében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bara Szilvia

Bár a minden korosztály számára meglepetéseket tartogató családi film forgatókönyvének alapját egy régi történet adja, a különleges effekteknek, trükköknek és díszleteknek, az El a kezekkel a Papámtól! új nézőpontból láttatja az ármánnyal és varázslattal átszőtt mesét.

A film főszereplői pedig többek között a Dorkát alakító 10 éves Marczinka Bori, akit több száz jelentkező közül választottak ki.

Marczinka Bori
Fotó: Bara Szilvia

és az Esztert megformáló Csobot Adél is, akinek ez az első filmszerepe, és így nyilatkozott a forgatásról:

Fotó: Bara Szilvia

Hogyan készültél az első filmed forgatására?

Megtiszteltetésnek, és fontos lehetőségnek tartom, hogy részt vehetek benne. Izgatottan vártam és lelkiekben is próbáltam felkészülni.

Milyenek az első benyomásaid?

Az első hét minden egyes pillanatát nagyon élveztem, ha esetleg volt egy szünnap, akkor alig vártam, hogy újra forgathassak. Azt érzem, hogy nagyon jó csapat vagyunk, jó emberek vesznek körül és nagyon jó szakemberekkel dolgozhatok.

A gyerekekkel való forgatás jelentett-e számodra plusz vonzerőt?

Abszolút igen! Egyrészt mindez biztosan azért is van, mert van két gyerekem. Érzem, hogy van kapcsolódás, de mindig is éreztem egy érdekes kötődést a gyerekek iránt, könnyen be tudnak fogadni. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, így ez nekem külön öröm.

Te énekeled a film egyik betétdalát, ami minden bizonnyal sláger lesz. Milyen érzések kavarogtak benned, amikor először meghallottad Rakonczai Viktor szerzeményét?

Rögtön azt éreztem, hogy ez egy szuper betétdal, úgy zenei stílusában, mint szövegében passzol a filmhez. Bízom abban, hogy a dal működni fog, és abban, hogy emberek pedig szeretni fogják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?