SHOWBIZ

Exkluzív kulisszatitkok: így készülnek az énekesek a Sztárban sztárra!

Szeptember 10-től immár ötödik alkalommal várják a nézőket a parádés átalakulások.
  • Szerző: Ripost

Újabb évadához érkezett a TV2 és az ország legnépszerűbb show-műsora, a Sztárban sztár! Szeptember 10-től immár ötödik alkalommal várják a nézőket a parádés átalakulások, a hazai- és világsztárok bőrébe bújt énekesek.

Vadonatúj szereplők!

Bár már az ötödik évadánál jár a Sztárban sztár, a nagy nevek még mindig nem fogytak el: a produkciónak sikerült izgalmas arcokat szerződtetnie az őszi szezonra.

A hölgyek közül Csézy, Cserpes Laura, Janicsák Veca, Kollányi Zsuzsi, Singh Viki és Détár Enikő vállalta az idei évadot, míg férfifronton az Eurovíziós Dalfesztivál idei magyar indulója, Pápai Joci mellett Király Viktor, Horváth Tamás, Ekanem Bálint Emota, Oláh Gergő és Berkes Olivér méri össze az énektudását és azt, hogy mennyire képes kaméleonként helyt állni a színpadon hétről hétre.

Visszatérnek a régi arcok!

Közel egy évvel kisfia, Marcell születése után visszatér a TV2 képernyőjére Liptai Claudia. A  népszerű tévés immáron ötödször foglal helyet a zsűriben, ezt a lehetőséget még tavaly ősszel, mindenórás kismamaként sem hagyta ki. Claudia már készül, hogy szabadsága után ismét elszórakoztassa a közönséget és a nézőket pikírt szóvirágaival, humorosan megfogalmazott kritikáival.

Ugyancsak visszatér a zsűribe Majka is, ám a másik két ítész kilétét egyelőre titokban tartják a műsorkészítők, ez csak az első adásban derül majd ki.

Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan készülnek az idei évad versenyzői a megmérettetésre, és a műsor kulisszatitkaira, olvasd el a csütörtöki %% napilapban!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?