SHOWBIZ

Exkluzív, ez történik a Dikh TV kulisszái mögött

A roma csatorna ugyanis hamarosan bekerül a szolgáltatók kínálatába, így valamennyi háztartásban elérhetővé válik.
címkék:
  • Szerző: Doris

Különleges lehetőséget kapott a %%! Lapunk több órát tölthetett a Dikh TV budapesti stúdiójában, ahol gőzerővel folyt a munka, több műsort is felvettek a készítők.

A roma csatorna ugyanis hamarosan bekerül a szolgáltatók kínálatába, így valamennyi háztartásban elérhetővé válik. Amikor megérkeztünk, épp Varga Erzsébetet, vagyis Rajikát vette a kamera, aki szabolcsi cigánytáncot tanít a műsorában, lépésről lépésre.

"A tánc gyerekkorom óta életem része, így nagyon örülök, hogy a Dikh TV nézőinek is megtaníthatom a hagyományos szabolcsi cigánytáncokat. Minden adásban elismételjük az alaplépéseket, de persze újakat is tanulunk" - mondta a %%-nak Rajika.

Balogh Elek, a Dikh TV igazgatója elárulta, hogy nagyon mozgalmas időszakon mennek keresztül.

"Amióta megállapodtunk a Tematic Media Grouppal, nagyon jól érezzük magunkat. Ezerrel folyik a munka, az előkészületek. Olyan szórakoztató csatorna szeretnénk lenni, ami bemutatja a cigány hagyományokat, a táncokat, az ételeket és a nyelvünket. De természetesen show-jellegű műsoraink is lesznek" - avatott be minket a részletekbe Elek.

Az egyik ilyen szórakoztató beszélgetős műsor a Báró Show, amiben Schull Zoltán beszélget ismert zenészekkel, celebekkel.

"Szerencsém van, mert a meghívott vendégek egyben a barátaim is. De persze sosem árulom el nekik előre a kérdéseimet, hiszen akkor fel tudnának készülni! Ha bárkit meghívhatnék vendégnek, Eddie Murphy-t választanám, nagy rajongója vagyok" - mondta lapunknak Báró.

 

címkék: