SHOWBIZ

Exatlon: Ujvári Iza taktikát váltott a párbaj előtt

Ez már a második alkalom az Exatlon All Star műsorában, hogy Ujvári Izának kell kijelölnie párbajellenfelet. Úgy tűnik, ezúttal taktikát vált.
  • Szerző: Ripost

Izgalmas helyzeteket hozott a második héten is az Exatlon All Star Végjátéka! Szerdán a Bajnokok maradtak alul, csütörtökön pedig a Kihívók szomorkodhattak, ugyanis 10:7-re kaptak ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez azt jelenti, hogy a pénteki párbajban két Bajnok, és két Kihívó lány is rajthoz áll. A statisztika alapján Kocsis Szandi és Szabó-Thomka Hanna automatikusan a kiesés szélére került, melléjük pedig ma este egy-egy versenyzőt delegál a két csapat legjobbja.

Ez a versenyző a pirosak esetében ismét Ujvári Iza.

Fotó: TV2

„Soha nem történt meg velem, hogy legjobbnak lenni együtt járt valamilyen rossz dologgal, az Exatlon viszont éppen ilyen. Amikor az élet ad, akkor el is vesz. Úgy gondolom, hogy ez a jó indítás áldás, viszont ez a döntési szerepkör hatalmas felelősség, nagyon rossz érzés van bennem ezzel kapcsolatban. Viszont ez a játék szabálya, így kénytelen leszek a legjobb rossz döntést meghozni” – kezdte lapunknak Iza, aki bevallotta, ezúttal nem biztos, hogy a megszokott taktikát fogja követni a kiválasztáson.

„Elgondolkoztam egy másik taktikán, miszerint ha erős lányt küldenénk be, és ügyesen forgatnánk a kártyákat, akkor lehet, hogy ki tudnánk ejteni egy kék lányt. A csapatérdek is ezt kívánná.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?