SHOWBIZ

Elképesztő élményben volt része éjszaka az Exatlon Kihívóinak

Már hiányzott nekik a zene és kis mulatási!
címkék:
  • Szerző: Doris

Miután a Kihívók az Exatlon kedd esti adásában 10:7 arányban győzedelmeskedtek a Bajnokok felett, megtapasztalhatták a Coco Bongo életérzést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elképesztő élményben volt része éjszaka az Exatlon Kihívóinak

Fotó: TV2

A Coco Bongo a térség legismertebb, legendás diszkója, amely exkluzív showműsorairól híres, Gelencsér Tímea pedig a tánckarba beállva táncolt.

A Kihívók fantasztikusan érezték magukat az est folyamán, már nagyon hiányzott nekik a zene és egy kis kikapcsolódás.

„Eszméletlen jó volt kimozdulni, és végre hallhattunk zenét, ami már nagyon hiányzott. Nagyon színvonalas volt a helyszín, az csak fokozta a hangulatot, hogy Timi is csatlakozott hozzánk. Nagyon szeretek szórakozni, bár otthon havonta egyszer megyek bulizni a barátaimmal, ami a lételemem. Nem vagyok nagy tánctehetség, de ettől függetlenül szeretek táncolni. Viszont az egyetemi munkám során is rengeteg bulit szervezünk a hallgatóknak. Úgy gondolom, hogy pozitív hatással van ránk Dave jelenléte. Eleinte mindig nehezebb, ha egy új ember érkezik hozzánk, de szerintem egyre jobban összecsiszolódunk majd” – nyilatkozta a Kihívók egyike, Viktor.

„Nagyszerű volt, hogy egy ilyen élményt megnyerhettünk. Az eddigi életem során sosem volt még részem ilyen nagyszabású buliban. A fiúk számítottak rá, de én teljesen elképedtem, hogy felbukkant a színpadon, és utána csatlakozott is hozzánk. Én nagyon szeretek táncolni, de sok idő kell ahhoz, hogy feloldódjak egy társaságban. Én hiszek abban, hogy jó hatással lesz ránk Dave érkezése, ami már a keddi napon is megmutatkozott. Olyan színt és energiákat hozott nekünk, ami már a verseny vége felé hiányzott a csapatból. Az csak hab volt a tortán, hogy egy olyan élményt élhetett át velünk, amire tavaly nagyon vágyott. Tavaly nagyon sokszor néztem a fáraó táncot, és amikor megláttam, hogy ő érkezik hozzánk, alig vártam, hogy lássam ezt a mozdulatot. Sokkal jobb, mint tévén keresztül” - lelkesedett Dóri.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?