SHOWBIZ

„Örültünk Ákos kiesésének!” – Meglepő kijelentés az Exatlonban

Az Exatlon Hungary Kihívói elárulták, mit szólnak Szarka Ákos kieséséhez. Meglepő válaszokat adtak.
  • Szerző: Ripost

Szarka Ákos kiesése nagy port kavart a Bajnokoknál és a Kihívóknál egyaránt! A kékek szerint hatalmas veszteség érte a piros csapatot, hiszen Ákos mindvégig remekül taktikázott, igazi vezéregyéniség volt. Nem csoda hát, hogy a Kihívók örülnek a távozásának, hiszen szerintük így gyengébbek lettek a Bajnokok.

A Kihívók örülnek Szarka Ákos távozásának

A Kihívók örülnek Szarka Ákos távozásának
Fotó: TV2

„Ákos nagyon jó taktikus volt, így kicsit örültem, hogy távozott a Bajnokoktól, előnyünkre válhat a későbbiekben. Nagyon sok ügyességi és pályaelemről hasznos meglátásai voltak, illetve mentálisan is tréningelte a csapatot. Másrészt sajnáltam, mert nagyon kedves embernek gondoltam, de az Exatlonban sajnos nem az emberi oldal a döntő” – kezdte lapunknak Dóri, akivel csapattársa Viktor is egyetértett. Szerinte Ákos kiesése biztosan meggyengíti valamennyire a Bajnokokat, hiszen egy igazi vezéregyéniség volt.

„Ákosról az volt a benyomásunk, hogy nagyon nagy vezéregyéniség. Sokszor ő volt az, aki megfigyelte az ügyességi feladatokat, és elméletben próbálta átadni a helyes technikát a Bajnokoknak. Nagy taktikusnak tartottuk őt, illetve ő volt az „apa” a csapatban, Franciska pedig az „anya”, hiszen mindketten nagyon erős személyiségek, játékosok. Kicsit örültünk is Ákos kiesésének, mert az ő elvesztésével nagy valószínűséggel gyengül majd a csapat. Nem lesz senki, aki apaként összefogja majd a csapatot – árulta el Viktor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?