SHOWBIZ

Exatlon Hungary: Nehéz helyzetbe kerültek a Bajnokok

Ezúttal Busa Gabinak és Szabó Dorkának kell megküzdenie a párbajban. A fiúk közül Kempf Zozo és Böjte Dave áll rajthoz.
  • Szerző: Ripost

Szerda este a hármak viadalában Pap Dorci és Adu László győzedelmeskedett, így velük már biztosan találkozhatnak a döntőben a nézők. Egy-egy hely azonban még kiadó, így a lányok közül Busa Gabinak és Szabó Dorkának kell párbajoznia, a fiúknál pedig Kempf Zozonak és Böjte Dave-nek kell rajthoz állnia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Most muszáj félretennünk az érzelmeket, bár kicsit mérgesek voltunk magunkra, mert szerettük volna, ha a hármak viadalát már az egyikünk nyeri, és csak a végső döntőben kerül esetleg sor arra, hogy egymás ellen párbajozzunk. Én kiegyensúlyozott teljesítményt hoztam a verseny során, ha tudom azt hozni, az elég lehet a győzelemhez. Dorka viszont fel tudja szívni magát, át tud kattanni fejben, és akkor verhetetlen” – kezdte lapunknak Gabi, aki a párbaj alatt próbál mindent kizárni, hogy csak a pályára tudjon koncentrálni, ám egyáltalán nincs könnyű helyzetben.

Hasonlóan vélekedik Dorka is, aki szintén igyekszik a saját teljesítményére koncentrálni, azonban bevallása szerint ilyenkor nehéz kizárni azt, hogy olyan ellen fut, akivel mindeddig vállvetve küzdött.

„Nagyon nem örülök, hogy Gabi ellen kell párbajoznom, sajnos mindketten elrontottuk a szerdai versenynapot. Sportolóként félre kell raknunk az érzelmeinket, nehéz lesz, de szeretnék ott lenni a döntőben. Magamért fogok futni. Nekem a gyorsaságom lehet az előnyöm, valamint ha ráérzek egy ügyességire, akkor megállíthatatlan vagyok. Gabi viszont hihetetlen állóképességgel rendelkezik, ha kellene, húsz futamot is le tudna nyomni egymás után, emellett hihetetlenül erős fejben” – fogalmazott Dorka. Az, hogy melyik lány jut be a fináléba, kiderül az Exatlon csütörtök esti adásából.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?