SHOWBIZ

Exatlon Hungary: Fontos bejelentést tett Palik László

Április 27-én este elkezdődött az Exatlon Hungary nagy visszaszámlálása. Hamarosan győzteseket hirdetnek!
  • Szerző: Ripost

Január elsején startolt el az Exatlon Hungary 2020-as szériája, amely idén is töretlen népszerűségnek örvend. A TV2 sikerműsora most újabb, és egyben az utolsó fejezetéhez érkezett, hiszen április 27-én este elindult a visszaszámlálás: már csak huszonöt versenynap, és kiderül, melyik az a női és férfi versenyző, aki magasba emelheti az Exatlon trófeáját és hazaviheti az ezzel járó 15-15 millió forintot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Azt gondolom, hogy az a tizennégy atléta, aki versenyben van és nap nap után bizonyít az Exatlon versenyében, mind-mind győztes. Ez a fajta sorozat-terhelés, amivel a Bajnokok és a Kihívók ebben a versenyben megküzdenek, az tiszteletet parancsol és azt gondolom, ez is az egyik titka annak, miért szeretik ennyire a nézők ezt a küzdelmet. Rengeteg fordulatos napon, meglepetésen, drámán vagyunk túl, de megkérdőjelezhetetlen, hogy az Exatlon legizgalmasabb része most jön, ez az utolsó huszonöt versenynap elképesztő futamokat, feszültségeket, drámákat tartogat. Egyre kiélezettebb a verseny, és megjósolhatatlan, hogy mi történik” – fogalmazott Palik László.

Miközben az Exatlon Hungary megállíthatatlanul halad a döntő és a két győztes kihirdetése felé, a nézők az egyre fokozódó izgalmak mellett egyúttal nosztalgiázni is tudnak. A futamok előtt ugyanis minden nap egy rövid visszatekintőben elevenednek fel az Exatlon Hungary idei történetének legfontosabb momentumai, a Bajnokok és a Kihívók döntőig vezető útja.

És ezeket olvastad már?