SHOWBIZ

Exatlon Hungary: A döntő előtt búcsúzott a Bajnokok versenyzője

A pénteki párbajban Orbán Olivér és Tóth Dávid mérte össze az erejét.
  • Szerző: Ripost

A pénteki versenynap is rengeteg izgalmat tartogatott, ugyanis erőre kaptak a Kihívók, és sikerült behúzniuk a végjátékot. Így a Bajnokok kerültek nehéz helyzetbe, két játékosuknak párbajozni kellett. Tóth Dávid biztos párbajozóként került a kiesés szélére, mivel ő rendelkezett a leggyengébb statisztikával, ellenfele pedig automatikusan Orbán Olivér lett, mivel Zozo a Bajnokok legerősebb férfi játékosaként a döntősök közé jutott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dávidnak ezúttal is sikerült behúznia a győzelmet, Olivérnek pedig búcsúznia kellett az Exatlontól, és a legjobb férfiversenyzőnek járó 15 millió forintos fődíjtól is.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Olykor „ellazáztam” a játékot, nem koncentráltam eléggé egy-egy ügyességi feladatra, de nagyon élveztem, hogy itt lehetek. Jól éreztem magam az Exatlonban, bár rossz volt megélni a párbajt Dáviddal, és utolsó fiúként távozni az egyéni megmérettetéseket megelőzően, közel a döntőhöz. Szerettem volna a döntőbe jutni, de Dávid jobban teljesített, megérdemelte” - kezdte a -nak Olivér, aki szerint egyértelműen Bajnok győzelem várható majd a döntőben női és férfi fronton is.

„A Kihívók nagyon elszántak, de nem kérdés, hogy Bajnok győzelem lesz. Fiúk közül Zozonak szurkolok, de Dávidnak is nagyon örülnék, a lányok közül pedig Gabit mondanám esélyesnek” – árulta el a Bajnok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?