SHOWBIZ

Vége! A döntő kapujában küldték haza az Exatlon két versenyzőjét

Már csak 1-1 hely volt kiadó a legjobb három férfi és női versenyző között. Jósa Daninak Kővári Viktorral, míg Halász Vivinek Szente Grétával kellett megküzdenie.
  • Szerző: Ripost

Óriási csatát láthattak péntek este a nézők az Exatlon Hungary műsorában, ugyanis négy versenyző küzdött azért, hogy bejuthasson a legjobb három férfi és női versenyző közé. Herczeg-Kis Bálint, Wald Ákos, Buzás Dorottya és Kőnig Anna már a kispad mellől szurkolhatott Kővári Viktornak, Jósa Daninak, Szente Grétának és Halász Vivinek, hogy közülük egy-egy versenyző ott lehessen még a TOP3-ban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Exatlon győztes kupa

Ketten búcsúztak az Exatlon döntője előtt
Fotó: TV2

Halász Vivi álma szertefoszlott

A pénteki dupla párbaj a lányok versenyével kezdődött. A Kihívó, Szente Gréta és a Bajnok, Halász Vivien mindent megtett a bennmaradásért, ám szoros küzdelemben végül a pirosak versenyzője búcsúzott. Így már biztos, hogy a női győztes a Kihívók közül kerül majd ki.

„Próbáltam mindent beleadni, de Gréti nagyon szépen küzdött ma. Bizakodtam végig, és nagyon hittem magamban. Szerintem a homokzsákos feladatnál is látszott, hogy nem adtam könnyen magam. Nehéz most többet mondanom...”kezdte Vivi, aki ráadásul egy nagy hibát is elkövetett az egyik futama alatt, ugyanis nyerhetett volna, de véletlenül Gréti akadályát döntötte le.

„Nem hittem el, hogy ilyen van. Nagyon koncentráltam, hogy csak azt a sávot találjam el, amit kell. Viszont tudtam, hogy utána ugyanúgy menni kell tovább, hiszen ez csak egy pont volt... ” – tette hozzá.

Egy Bajnok bejutott a legjobb háromba

A fiúk párbaja is hasonló izgalmakat tartogatott, mint a lányoké. Jósa Dani és Kővári Viktor sem adta könnyen a győzelmet, ám végül egyiküknek búcsúznia kellett. Egyetlen Bajnokként, Jósa Dani jutott a legjobb három közé, Viktor pedig hősies küzdelem után elköszönt az Exatlontól.

„Az én utam eddig tartott, nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem. Amikor bekerültem a játékba, már annak nagyon örültem. Lépésről lépésre tűztem ki célokat magam elé, a legnagyobb az volt, hogy a legjobb négybe kerüljek. Ez sikerült. Ezzel pedig minden álmom teljesült” – kezdte Viktor, aki kiemelte: nem akarja, hogy társai szomorkodjanak a kiesése miatt, hiszen pár nap van csak hátra a döntőig. Reméli, hogy a dobogó legfelső fokára egy Kihívó lány és egy Kihívó fiú fog állni majd.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?