SHOWBIZ

Kiderült, ők az Exatlon új évadának versenyzői!

A TV2 sikerműsora 2020-ban folytatódik, a szerdai sajtótájékoztatón pedig elárulták, kik lesznek a bajnok csapat tagjai.
  • Szerző: ripost

2020-ban újra dübörög az Exatlon! A TV2 sikerműsorában amatőr sportolók versenyeznek profikkal. A szerda reggeli sajtótájékoztatón kiderült, kik lesznek azok a mindenre elszánt sportolók, akik január elsejétől várják Kihívóikat Dominikán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A műsorvezető ezúttal is Palik László lesz.

Idén a nyeremény változik: míg tavaly húszmillió forint volt a fődíj, és csak egy győztes volt, addig idén harmincmillió lesz az összdíj, két nyertest, egy női és egy férfi győztest is hirdetnek majd, akik fejenként tizenöt millió forinttal gazdagodhatnak.

A Bajnokok a következők: Csollány Szilveszter, Dr. Busa Gabriella kick box világbajnok, Tóth Dávid olimpiai ezüstérmes világbajnok kajakos, Korok Fatima szabadtüdős mélymerülő világbajnok, Kempf Zozo freestyle bmx világbajnok, Poór Brigitta világ-és Európa-bajnok triatlonista, Kótai Mihály profi ökölvívó világbajnok és Kocsis Alexandra Arnold classic győztes fitneszversenyző.

További változás, hogy a műsorban egy riporter is szerepet kap, aki a pályák után meginterjúvolja majd a versenyzőket. Ez a személy Gelencsér Tímea lesz.

És ezeket olvastad már?