SHOWBIZ

Eurovízió 2015 - Boggie büszke arra, hogy csepeli lány

Arisztokratikus, légies kinézete, magas intelligenciája miatt akár budai úrilánynak is nézhetné az ember. Boggie azonban mindig tudatosítja: Csepelről származik.
  • Szerző: Ripost

Boggie története a legszebb példa arra, hogy kellő elszántsággal esélytelennek tűnő helyzetből is eljuthatunk a célig. Boggie mindig hangsúlyozza, hogy Csepelről, egyszerű munkáscsaládból származik.

Édesapám hegesztőlakatos, édesanyám szövő-fonó szakmunkás.

Szüleim a Csepeli Erőműben ismerkedtek meg egymással. Én is Csepelen nőttem fel, ott jártam iskolába. Egyszerű emberek vagyunk, családunkban egyáltalán nincs művész, aki, mondjuk, inspirált volna, valóságos csodabogárnak számítottam különös hóbortjaimmal” – mesélte Boggie a Hello! magazinban, majd azt is elmesélte, munkás szülei mindenben támogatták.

Édesapja íratta be a zeneiskolába

„Édesapám például, aki egy kifinomult lelkű ember, jó érzékkel vette észre, mennyire csillog a szemem, amikor énekelek. Elvitt hát egy zeneiskolába. Sokat köszönhetek a pedagógusoknak is. Szinte hihetetlen, de a jóisten úgy rendezte, hogy mindig jó szándékú, segítő emberek vegyenek körül” – áradozik Boggie kedves szüleiről és környezetéről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?