SHOWBIZ

Eurovízió 2015: 5 dolog, amit nem tudtál Boggie-ról

Boggie már Bécsben készül az Eurovíziós Dalfesztivál idei döntőjére. A szerény énekesnő hamar megkedveltette magát külföldön is, sokan esélyesnek tartják, hogy előkelő helyen végezzen. Magánéletéről azonban keveset tudni, úgyhogy összeszedtünk nektek 5 dolgot, hogy jobban megismerjétek a dalverseny magyar indulóját.
  • Szerző: Ripost

1. Egyszerű munkáscsaládból származik, csepeli lány!

Édesapja hegesztőlakatos, édesanyja szövő-fonó szakmunkás. Szüleia Csepeli Erőműben ismerkedtek meg egymással. Boggie is Csepelen született, és itt is nőtt fel. Elsőgenerációs zenész a családban. "Egyszerű emberek vagyunk, családunkban egyáltalán nincs művész" - nyilatkozta a Hello magazinnak.

2. Színésznő szeretett volna lenni

Drámatagozatos középiskolába járt, de hamar rájött, hogy a színészet nem neki való.

3. Egy évig Franciaországban bébiszitterkedett

"Nem idegenkedem a munkától, szívós alkat vagyok. Világot láttam, megtanultam a nyelvet, és rengeteg tapasztalattal jöttem haza. Több kiesést viszont nem engedhettem meg magamnak, ezért beiratkoztam Egerbe a francia szakra.”

4. 12 éve él kapcsolatban

Saját elmondása szerint párjával már jó néhány hullámvölgyön túl van a kapcsolatuk, de eddig minden akadályt leküzdöttek. Olyannyira, hogy tavaly augusztusban össze is házasodtak. 

5. Önbizalomhiány gyötri

„Egy művész folyamatosan pusztítja, marcangolja magát az önbizalomhiány miatt, és állandó kétségek gyötrik. Én legalábbis ilyen vagyok, és néha túlzásba is viszem” - nyilatkozta Boggie korábban.

+1 Az Eurovízió egyik nagy esélyesének tartják

Néhány hónap alatt külföldön is hihetetlen népszerűségre tett szert, amit annak a remek ötletnek köszönhet, hogy Európa nagyvárosaiban flashmobbal népszerűsítette Eurovíziós dalát Róma, Stockholm és például Londonegy egy híres terén.

Első bécsi próbájáról készült videót a oldalán most te is megnézheted:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?