SHOWBIZ

Erre senki sem számított, visszatért az Exatlon játékosa

Derzsi Viki hosszú idő után állhatott újra rajthoz. Teljesítménye mindenkit meglepett.
  • Szerző: Ripost

Hosszas sérülés után visszatérhetett a pályára Derzsi Viki! A Kihívók versenyzője mindenkit meglepett, ugyanis nem akármilyen teljesítménnyel ünnepelte meg, hogy újra rajthoz állhatott. Pap Dorci ellenfeleként a medáljátékban sikerült behúznia a győzelmet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Szerencsére sikerült jól visszacsöppennem a játékba, hiszen pontszerzés tekintetében egy sikeres hetet zártam a csapatban, és meg tudtam szerezni az első medálomat is, pedig ez már az ötödik alkalom volt, amikor döntőbe jutottam.Nagyon-nagy kő esett le a szívemről. Nagyon jó érzés volt, és egy felhőtlenül boldog pillanat. Dorci ellen már futottunk együtt, akkor ő nyert, most viccesen egy picit visszavágtam neki. Egyébként az ő győzelmének is örülök mindig” - kezdte a -nak Viki, aki főként az elszántságának és a koncentrációjának köszönheti a győzelmet.

”Azt hiszem, hogy ehhez a játékhoz kell egy kis szerencse is, de mindenképpen fontos a koncentráció is és az, hogy nagyon jól tudjunk figyelni az ügyességi feladatok végén. A döntő labdagurításban egy labdával két totemet is ledöntöttem, ami talán kicsit szerencse, és ez nagyban hozzásegített a győzelemhez. De úgy éreztem, fejben is nagyon ott tudtam lenni” – jelentette ki a Kihívó.

És ezeket olvastad már?