SHOWBIZ

Érik a balhé: Egymásnak esett Majka és Ganxsta Zolee

Nagy rizikót vállalt a TV2, amikor kiválasztotta az ország legszabadabb szájú hírességeit, akik egyébként már a műsor sajtótájékoztatóján sem kímélték egymást. Kemény harcoknak lehetünk majd szem- és fültanúi vasárnap esténként.
  • Szerző: BDF

Óriási show-val indul a TV2 vadonatúj szuperprodukcója, a Nicsak, ki vagyok?! A csütörtöki sajtótájékoztatón bemutatkozott a két sztárcsapat, akik egymással küzdenek majd a pontokért. Majka, Hajós András, és Judy néz majd farkasszemet Ábel Anitával, Ganxsta Zoleeval és Kajdi Csabával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Nos, a csatornának sikerült kiválasztania a legnagyobb és legszabadabb szájú hazai arcokat, akiket aligha lehet kordában tartani. Bátran és sok esetben meggondolatlanul mondják ki, amit gondolnak, és általában az sem érdekli őket, ha ezzel megbántanak valakit – akár egymást, akár a jelmezekbe bújt versenyzőket.

Még el sem kezdődött a műsor, de már a kulisszák mögött harsogtak a sztárcsapatok. A csütörtöki sajtótájékoztató első másodperceiben egymásnak is estek a két csapat tagjai. Ráadásul Ábel Anita rögtön a saját csapattársainak is beszólt. „Most találkoztam velük először. Azt se tudom, hogy kik ők. Természetesen ismerem őket, és szeretem is. Legalábbis ez a hivatalos, amit mondanom kell” – villantotta meg rögtön epés humorérzékét Ábel Anita, aki a -nak hozzátette: „Felhőtlen két és fél óra lesz nekünk, és a nézőknek is. Az biztos, hogy óriási vitáink lesznek, de ez a jó. Együtt kell majd dolgoznunk, de szerencsére mindhárman jó megfigyelők vagyunk” – fejtette ki Anita, aki szerint a két csapat között folyamatos lesz az adok-kapok. „Nem fogjuk kímélni egymást. Biztosan lesznek jó és durva beszólások, egyébként civilben is folyamatosan froclizzuk egymást.”

Majka és Ganxsta Döglégy Zolee már a sajtótájékoztatón sem bírta ki anélkül, hogy ne szóljanak be egymásnak. Az biztos: most valóban két dudás került egy csárdába! Ráadásul a két rapper a -on keresztül üzent is egymásnak.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Alig várom, hogy élő adásban tapossam el a Döglegyet” – kezdte Majka rövid, de velős válaszát amikor Ganxstáról kérdeztük, majd folytatta a többieket sem kímélve. „Borzalmasak. Egytől egyig. Főleg a Hajós! Nagyon sok pénzzel tartozik, és azért kellett elvállalnia ezt a munkát, hogy visszafizesse nekem. Ganxstával folyamatosan marjuk egymást. Anitával pedig imádok kekeckedni. Kajdi a hosszú ingjében sem fogja majd vissza magát. Egy szó mint száz: izgalmas lesz ez, már alig várom” – kacagott Majka, aki szerint simán legyűrik majd az ellenfél csapat tagjait. „A mi csapatunk a nyerő! Sokkal jobb kvalitásaink vannak, sportosabbak vagyunk és még sorolhatnám. Ráadásul ők intellektuálisan is fegyvertelenebbek nálunk” – mutatott rá a másik csapatra...

Elcsíptük Ganxsta Zoleet is, aki ismét nem okozott csalódást, nem akart Majka adósa maradni.

Hogy pontosan mit mondott? Elolvashatod a napilap pénteki számában, amiben a műsor házigazdája, Till Attila is részletesen elmondta, mit gondol a két csapat tagjairól. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?