SHOWBIZ

Érzelmes vallomást tett a magyar énekes: Ő a múzsája

Molnár Tamás immár három éve él boldog párkapcsolatban Cintyha Dictatorral, nem meglepő hát, hogy az első szólódalát is ő inspirálta.
  • Szerző: Doris

Molnár Tamás húsz éven át lépett színpadra különböző zenekarok frontembereként, nem kis merészség kellett tehát ahhoz, hogy első szólódalában, a Mellettedben megmutassa, milyen is ő valójában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

A klip december másodikán debütált a YouTube-on, tehát alig néhány órája nézhető, de már így is rengetegen gratuláltak a fiatal énekesnek, aki két éven át bíbelődött a dallal, amíg végül el tudta engedni.

„A refrén 5 perc alatt megvolt, a körítéshez két év kellett. Talán azért is tartott eddig, mert tudtam, ez egy sokkal kitárulkozóbb, személyesebb történet, amivel már nem bújok zenekarnevek mögé. Kellett az idő ahhoz, hogy bátran ki merjek állni önállóan úgy, hogy immár 20 éve zenekarokkal lépek színpadra. Ad egy megnyugtató biztonságérzetet, ha csapatban gondolkodom, ezúttal mégis kívül akartam kerülni a komfortomon” – mesélte a dalszerző-énekes, aki a videoklip látványtervezője is egyben.

A róla mintázott mellszobron mászkáló csótányok a hírnév hatására megszaporodó érdekembereket, a borosüvegeket felborító tekegolyó a függőségeivel folytatott küzdelmet, a diszkógömbbe vágott fejsze pedig a bárgyú rádióslágerekhez fűződő viszonyát szimbolizálják.

“Minden dalnak van egy színe, amit látok, amikor hallom. A Melletted egyértelműen vörös, mióta az első sorát leírtam, így nem volt kérdés, hogy ez is visszaköszön a néhol kissé bizarr videóban, aminek van egy sajátos, újjászületés hangulata.”

Tamás igazán szerencsésnek mondhatja magát, mert úgy tűnik, megtalálta azt, akit neki szánt a sors. Már három éve él boldog párkapcsolatban Cinthyia Dictatorral.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés

„Cinthy-vel abszolút inspiráljuk egymást nap mint nap. Ennek a dalnak is ő volt a múzsája, vagyis még mindig az” – mesélte nevetve Tamás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?