SHOWBIZ

Hatalmas bejelentést tett Endrei Judit

Örülhetnek a televíziós műsorvezető rajongói, ugyanis egy teljesen új platformon kezdett ismét tartalomgyártásba.
  • Szerző: Ripost

YouTube-csatornát készít a 68 éves, legendás tévés. Endrei Judit az internetet kihasználva szeretné előadásai tartalmát az egészséges életmódról, annak megőrzéséről és az aktív idősödésről könnyebben elérhetővé tenni.

Az egészségmegőrzés mellett a Korhatártalanul című műsorba olyan ismert embereket hív meg Endrei Judit, akik tevékenységükkel értéket képviselnek.

Endrei Judit is szeretne beletanulni a digitalizált világba (Fotó: YouTube)

„Nagyon sokfelé járok az országban és az előadásokon is sokszor megemlítették, hogy hiányolnak a tévéképernyőről. Ezután jött az ötlet, hogy csinálok egy csatornát, ahol az előadásaim témájában készülnek videók, hogy ezzel is könnyebben elérjem azokat az embereket, akiket mindez érdekel. Szeretném ezzel is bebizonyítani, hogy az idősebb korosztály is képes a tanulásra, csak kicsit lassabban” – mesélte vidáman a Borsnak Endrei Judit, aki a TV Szentendrével együttműködve készíti ezeket a beszélgetéseket.

Sokan hiányolták a képernyőről a legendás bemondót, ezért kezdett bele az internetes videózásba (Fotó: MTI)

A televíziós nagyon izgatott, hogy milyen fogadtatása lesz az Endrei Judittal elnevezésű csatornájának a YouTube-on. Pontosan tudja, hogy kell idő, mire megtalálják az oldalát.

„Laura nagyon sokat segít nekem a tartalmakkal kapcsolatban, hogy mit kell bejelölnöm a feltöltés során. Vezetek egy füzetet is, amiben feljegyzek mindent a folyamatokról” – fűzte hozzá Endrei Judit, aki a lányával együtt nagyon élvezi ezt az újfajta kihívást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?