SHOWBIZ

Esküdt ellenségével nézett szembe Emilio és felesége

A család jóbarátja úgy döntött, ráveszi Tinát és Emiliót egy kis mozgásra.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Csőbe húzta Tinát és Emiliót egyik jóbarátjuk, aki egy kis csellel próbálta meg rávenni a famíliát a mozgásra. A család gyanútlanul érkezett a megadott címre, ám amikor meglátták a konditermet, lefagyott az arcukról a mosoly.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sláger TV

„Nagyon jó a viszonyom a konditermekkel. Én nem látogatom őket, cserébe ők is békén hagynak. Azt se tudom, hogyan működnek a gépek. Emilio vagy 20 éve nem volt ilyen környezetben” – mondta a kondigépek között Tina, aki férjével együtt bemerészkedett egy spinningórára is.

„Próbáltam kifogást keresni, hogy nem hoztunk váltóruhát, de senkit nem izgatott. Ez valami szörnyű volt, még a csontomat is éreztem, hogy fáj. Tinával akkora kakukktojások voltunk a spinningelők között, hogy ordítottunk” – mondta Emilio, aki inkább mikrofonra cserélte a biciklit és egy dallal örvendeztette meg a tekerőket. Tina azonban lelkiismeretesen végigcsinálta az órát, aminek meg is lett az eredménye. A családanya alig bírt járni az edzés után.

„Valahogy így képzelem el a középkori kínzóeszközöket. Alig bírtam járni az óra után, az egész hátsó részemet nem éreztem. Egy trauma volt, amire a gyógyszer egy nagy tányér gulyásleves lett némi kenyérrel. Ezért már megérte kimozdulni” – mondta kiruccanásukról Tina.

címkék:
És ezeket olvastad már?