SHOWBIZ

Elszakította őket az élet: csak a TV2 műsorában tud beszélni a sztárpár

Korábbi munkáik során már többször előfordult, hogy nem lehettek egymással, most viszont csak a Tények végén van pár percük a másikra.
  • Szerző: ÁAA

Palik László és Marsi Anikó hosszú évek óta nem töltött külön ilyen sok időt, ám a férj most Dominikán dolgozik, az Exatlon Hungary-val forgat. A házaspár így arra kényszerült, hogy a Tények élő adásaiból lopjon néhány romantikus pillanatot.

Palik karácsony másnapján utazott el, hogy az Exatlon műsorvezetőjeként térjen vissza a képernyőre, de azóta alig tud beszélni a feleségével. Találtak azonban megoldást a helyzetre, hiszen a Tények végén pár percre bejelentkezik a versenyről a férj.

Ez a pár perc pedig nagyon fontos lett a két műsorvezetőnek, nem is tudnak úgy tenni, mintha nem lenne közük egymáshoz. Palik László Ancsinak szólítja Marsi Anikót, aki férjem megszólítással viszonozza ezt és nem titkolja, hogy nagyon várja haza gyermekei édesapját.
Marsi szerint a jelenet csak a tévénézőknek lehet szokatlan, de otthon mindenki így hívja őt.

Palik pedig a Borsnak elmondta, hogy örül az ilyen apró "találkozásoknak", de várja, hogy többet beszélhessen feleségével, hiszen eddig térerő sem igen volt. Arról pedig egyszerűen nem tehet, hogy szerelmét látva mindig elérzékenyül picit.

És ezeket olvastad már?