SHOWBIZ

Elrabolták a Trónok harca sztárjának gyerekét

A Trónok harca színésznője állítja, elrabolták 8 hónapos kislányát Izraelben.
  • Szerző: Ripost

A Trónok harca sorozat egyik színésznője, Josephine Gillan sokkoló hírt jelentett be. Állítólag elrabolták nyolc hónapos kislányát Izraelben.

A színésznő elmondta, a babára éppen egy barátja vigyázott, amikor két fekete ruhás alak az éjszaka közepén elvitte a kis Gloriát. A színésznő még egy videofelvételt is mutatott az esetről, a közösségi oldalain pedig felháborodottan írta, hogy elrabolták a babát és nem érti, hogyan választhatnak el egy anyát a gyerekétől.

Az csak később derült ki, hogy szociális munkások vették magukhoz a gyereket. A 31 éves színésznő ugyanis szülés utáni depresszióban szenved és amíg kezelésre járt, addig más vigyázott a gyermekére. Nem érti azonban, miért vették el a babáját, mivel igazolása van arról, hogy képes gondoskodni a kicsiről.

Létrehozott egy oldalt egy adománygyűjtő honlapon, hogy fedezni tudja a jogi költségeket. A kislány addig egy másik családnál marad.

A színésznő a gyerek születése előtt költözött át Nagy-Britanniából Izraelbe, mivel zsidó gyökerei vannak és azt szerette volna, ha kislánya ott nő fel.

És ezeket olvastad már?