SHOWBIZ

Elképesztő siker: tarolt a Dancing with the Stars

Szombat este debütált a TV2 nagyszabású táncos műsora, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol. Az első élőshow magasan a legnézettebb műsor volt a saját idősávjában a 18-59-, 18-49 évesek és a teljes lakosság körében egyaránt. A DWTS az őszi szezon eddigi legnézettebb műsora a TV2-n, a második helyen a jól ismert sikerműsor, a Sztárban Sztár szerepel.
  • Szerző: Doris

A Dancing with the Stars október 10-i első adása a 18-59 évesek körében 25,2%-os átlagos közönségarányt ért el, ezzel a TV2 a legnézettebb csatorna volt a műsor adásideje alatt. A 18-49 év közöttiek esetében 24,1% Share-t hozott a műsor, míg a teljes lakosság körében 28,4%-ot. Utóbbi célcsoportban a műsor átlagos nézőszáma 1 043 015 fő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A műsor idősávjában az előző 10 héten a TV2 8,4%-os átlagos nézői részesedést ért el. Október 10-én este a DWTS 25,2%-os hozott, tehát az új műsor megtriplázta az idősáv átlagát a 18-59 év közötti nézőkön.

A Lékai–Kiss Ramóna és Stohl András vezette táncosműsorban 11 páros folytatja jövő szombaton a küzdelmet. Akik még versenyben vannak profi táncos párjukkal a nézői szavazatokért és a zsűri pontjaiért: Détár Enikő, Emilio, Gelencsér Tímea, Horváth Tamás, Istenes László, Marsi Anikó, Noszály Sándor, Osvárt Andrea, Pásztor Anna, Gabriela Spanic és Tóth Dávid.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?