SHOWBIZ

Elképesztő, mit művelt Bárdosi Sándor: rettegett tőle Növényi Norbert

A helyettesítők legutóbb egy fodrászszalonba tértek be munkát vállalni. Bárdosi annyira magabiztosnak érezte magát ebben a szakmában, hogy Növényi Norbert frizuráját is kezelésbe vette.
  • Szerző: RIPOST

Fodrászüzletben vállalt munkát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert. Előbbi annyira otthonosan érezte magát a fodrászatban, hogy rögtön egy vendég hajfestésével nyitott, ám ennek annyira nem örült a szalon tulajdonosa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sláger TV

„Nagyon belelendültem a munkába, szorgalmas vagyok, most is csak jót akartam, hogy haladjon a munka. Azonban mikor a szalon tulajdonosa megérkezett, nem volt olyan lelkes, mint én. A hajfestéssel fel kellett hagynom, azt mondták, ez még korai” – mondta Bárdosi a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban. Az egykori birkózó nem adta fel, szerette volna a szakma minden rejtelmét kitanulni, ezért úgy döntött, beleveti magát a hajvágásba tudományába. Modellje Növényi Norbert volt, aki mindvégig rettegett Bárdosi kezei között.

„Állandóan egymást ugratjuk, de egy ilyen helyzetben mindig azért imádkozom, hogy most ne akarjon poénkodni. Persze Sanyi nem bírta ki. Először jó szorosra kötötte a törölközőt a nyakamon, majd a fejmosóban jeges vízzel kezdte el megmosni a hajamat. Hiába szóltak rá, hogy legyen fegyelmezettebb, Sanyi meg se hallotta. Ez még csak a kezdet volt, a hajnyíróval a kezében egyszer csak gondolt egyet és belenyírt a hajamba! Úgy néztem ki, mint egy őrült zongorista„ – mondta Növényi Norbert, akinek frizuráját ma 18:55-től csodálhatják meg a nézők a Sláger TV-n.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?