SHOWBIZ

Elképesztő, mennyit kaszálnak a jegyüzérek Majka bejelentésén

A rapper csütörtök délután a Facebookon közölte, hogy újra összeáll Curtisszel. Nem kellett sokat várni, a meggazdagodni vágyók máris pofátlanul drágán árulják a koncertjegyeket!
  • Szerző: Doris

Valósággal felrobbantotta az internetet Majka csütörtöki bejelentése, miszerint több mint egy évnyi mosolyszünet után újra összeáll Curtisszel.

Fotó: Markovics Gábor

A rajongók valóságos kommentcunamiban fejezték ki örömüket, ami persze érthető, hiszen korábban igen kevesen fogadtak volna arra, hogy a két rapper egyáltalán szóba áll még egymással.

Majka kiemelte, egyáltalán nem üzleti húzásból koncertezik újra az újpesti rapperrel, épp ezért, Curtis nem egy nagyszabású visszatérő-koncerten lép újra fel vele, hanem csatlakozik a novemberi turnéjához. Ebből is látszik, hogy a két zenész valóban nem nyerészkedni akar. Mások azonban sajnos igen!

A az egyik legnépszerűbb online apróhirdetési oldalon egy felettébb pofátlan hirdetésre bukkant! Egy férfi nem kevesebb mint 30 ezer forintért árul egy darab jegyet Majka november 30-i, budapesti koncertjére, annak ellenére, hogy a legdrágább ülőhely eredetileg 15 ezer forintba kerül.

Fotó: Facebook

Sajnos nem kizárt, hogy az arcátlan jegyüzér sikerrel jár, Majka bejelentése óta ugyanis még nagyobb az érdeklődés a koncertekre.

Természetesen megkerestük Curtist is, ám ő azt mondta, még nem szeretne nyilatkozni, a közeljövőben Majkával közösen fog nyilatkozni az együttműködéssel kapcsolatban.

És ezeket olvastad már?