SHOWBIZ

Elképesztő kulisszatitkok: Ez történt a Terminátor forgatásán

Arnold Schwarzenegger imádta a magyarok vendégszeretetét!
  • Szerző: Doris

Október 31-e óta játsszák a hazai mozikban a Terminátor: Sötét végzet című filmet Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger főszereplésével. A sci-fi számos jelenetét Magyarországon forgatták, a pedig exkluzív titkokat tudott meg a munkáról és persze a szereplőkről is.

Fotó: Profimedia

Már az október végi premier óta óriási sikerrel játsszák Magyarországon a legendás Terminátor legújabb, immár hatodik epizódját. A sikerhez természetesen a magyar stábtagok is hozzájárultak, hónapokon át forgattak együtt a két világsztárral, Linda Hamiltonnal és Arnold Schwarzeneggerrel. Köztük volt Lázár László is, aki évek óta dolgozik a filmiparban és élete egyik legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy találkozhatott, sőt, együtt dolgozhatott Schwarzival és Hamiltonnal. László természetesen néhány kulisszatitkot is elárult a forgatásról!

„Én pont egy éve csöppentem bele a forgatásba, sokáig attól féltem, lemaradok róla, aztán váratlanul kaptam egy hívást. Nagyon sokáig titkolták a filmet, sokáig még én sem tudtam, min dolgozunk. Egy kamerapróbán aztán a kezembe adtak egy hungarocell-fegyvert, azzal kellett mászkálnom, mintha kísérnék valakit, ekkor már sejtettem, hogy miről van szó” – kezdte a -nak a statiszta, aki egy haditengerész által tartott felkészítő táborban is részt vett a forgatás előtt, hogy elsajátítsa a megfelelő mozgást.

A fiatal filmesnek arra is lehetősége nyílt, hogy találkozzon Schwarzie-val, aki rendkívül lazán és közvetlenül viselkedett.

„Eredetileg csak azok fotózkodhattak volna vele, akik szerepeltek egy privát listán, de sokáig úgy volt, nekem is összejön egy közös kép. Ez végül meghiúsult, de a találkozó összejött. Egy nagyon laza és vicces ember! Egyik barátom is nagyon komolyan veszi a testépítést, ezért úgy döntött, egy különleges sütivel lepi meg Arnoldot” – árulta el László.

A világsztár végül egy cukormentes, fehérjében gazdag tortát kapott a magyaroktól, ami a jelek szerint nagyon ízlett neki. Annyira értékelte a gesztust, hogy egy levélben köszönte meg a nem mindennapi ajándékot, és hozzátette, hogy legközelebb is nagyon szívesen falatozna egy hasonlóból Magyarországon. Nemcsak ő, hanem a női főszereplő, Linda Hamilton is odavolt a magyarok vendégszeretetét. A színésznő egyébként életében először járt Budapesten, és 1991 óta nem játszott Terminátor filmben.

Terminator Dark fate - - - - #terminator6 #terminatordarkfate #terminatordarkfatemovie #lindahamilton #arnoldschwarzenegger

„Egy jelenetben sem szerepeltem vele sajnos, de láttam őt dolgozni. Elképesztő, hogy hatvanhárom évesen milyen formában van. Pont azt a jelenetet láttam, amikor az egyik barátomat lerúgja a lépcsőn. Nagyon fitt, az biztos, pedig láncdohányos, folyamatosan fújta a füstöt, miközben beszélgettünk. Szerintem csak nosztalgiából vállalta el a szerepet, de azt elárulta, hogy imádja Magyarországot” – tette hozzá László, aki már számos világsztárral dolgozott együtt, de ez volt a legnagyobb élménye.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?