SHOWBIZ

Elindult minden idők legsikeresebb gasztroműsora

Hosszú út vár a MasterChef VIP sztárszakácsaira a következő hetekben. Sokat kell küzdeniük, ha győzni szeretnének.
  • Szerző: Buster

Az első hét versenyzői már birtokba is vették a MasterChef stúdióját és kezdetét vette a kihívásokkal teli küzdelem. Péntekig Bay Éva, Demcsák Zsuzsa, Madár Vera, Szabó Dóri, Pindroch Csaba, Árpa Attila, Molnár Tomi és Zsidró Tamás mérik össze tudásukat a gasztronómia területén.

A műsor kiváló minőségét jól jelzi, hogy még Gordon Ramsey is üzent videóban, hogy szorít a versenyzőkért. Ramsey tudja, mit beszél, hiszen ő a műsor alapjául szolgáló amerikai széria legnagyobb arca.

Az elvárások magasak, hiszen olyan séfeknek kell megfelelni, mint a legendás Arany Kaviár étterem tulajdonosa és executive séfje, Nyíri Szása, aki évtizedek óta a magyar gasztronómiai elit tagja, vagy a fiatal séf, Mizsei János, a Mák főszakácsa, aki mindössze 24 éves volt, amikor elnyerte a magyar gasztronómia Oscarjának tartott Dining Guide, Az év fiatal séftehetsége címét. Hétfőn Pindroch Csaba, kedden pedig Demcsák Zsuzsa esett ki a versenyből.

A MasterChef VIP minden hétköznap 20:55-től látható a TV2 képernyőjén, közvetlenül a második évaddal jelentkező A Piramis után.

És ezeket olvastad már?