SHOWBIZ

Eldurvult a helyzet, őrült zaklatója teszi tönkre Peller Károly életét

A nőt felfüggesztett börtönre ítélték, mégsem hagy fel a halálos fenyegetésekkel. A színész tehetetlen...
  • Szerző: Ripost

Továbbra sincs vége Peller Károly évek óta húzódó kálváriájának. A sztárt egy őrült női rajongója zaklatja.A nőt tavaly nyáron két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, ám ez sem akadályozza meg abban, hogy tovább terrorizálja a színészt. A harmincas éveiben járó Hajnalka nem csak a Budapesti Operettszínház sztárját ostromolja, Rékasi Károlyt is üldözte a szerelmével.

Gyakorlatilag napi szinten zaklat, mindig újabb és újabb profilokat készít a saját nevével. Nem vagyok ijedős alkat, ez azonban már tényleg rémisztő, főleg amiatt, hogy továbbra is rendszeresen küld halálos fenyegetéseket. Mindössze remélni tudom, hogy itt is beválik a repülőgépeken használatos mantrám: ez velem nem történhet meg.

Teljesen tehetetlen vagyok, a feljelentés és a felfüggesztés sem tántorítja el a napi szintű zaklatástól, jogi értelemben pedig az ilyen embert addig nem lehet kirekeszteni a társadalomból, amíg valami súlyos tettet nem követ el ellenem, vagyis hétköznapi módon szólva nem folyik vér" - magyarázta a Borsnak Peller.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?