SHOWBIZ

Durván támad a hercegné féltestvére: Meghan tehet majd apja haláláról?

Meghan Markle féltestvére ezúttal sem fogta vissza magát. Hosszú utálkozásban fejtette ki, mi a baja a hercegnével.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle féltestvére, Samantha újabb gyűlöletáradatot zúdított a hercegnére. A nő szerint ugyanis Meghan nagyon elhidegült a családjától és az ő felelőssége lesz, ha az apjuk meghal – írja a Daily Mail.

Samantha abba is belekötött, hogy Harry herceg és kedvese számára lehetőség nyílt arra is, hogy a tiszteletüket személyesen fejezhessék ki Nelson Mandela unokájának. Meghan testvére szerint ugyanis a hercegné csak megjátssza a humanitáriust, de még arra sem képes, hogy az alapvető tiszteletet megadja az apjuknak és törődjön a  családjával.

Mióta Meghan csatlakozott a királyi családhoz, a profiljai már nem elérhetők a közösségi médiában, ám Samanthát ez sem akadályozta meg abban, hogy testvérét tovább ócsárolja ezeken az oldalakon, amiket Meghan nem is lát.  A féltestvér nem érti, Meghan elhidegülését, amit korábban Harry hercegnek rótt fel a Twitteren.

Eközben Meghan apja, Thomas Markle azt nyilatkozta, hogy nem fog felhagyni a médiában való szerepléssel addig, amíg lánya nem beszél vele és nem engedi, hogy újra az élete része legyen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?