SHOWBIZ

Durva vírus támadta meg Gesztesi Károlyt, kórházba kellett mennie!

A színész több másik versenytársával együtt ágynak esett, és olyannyira rosszul volt, hogy infúzióra kellett kötni őt.
  • Szerző: ripost

Infúzióra kötötték az egyik fővárosi kórházban Gesztesi Károlyt, miután annyira rosszul lett, hogy nem volt más megoldás.

A színész a Sztárban Sztár versenyzőjeként bizonyít hétről hétre a nézőknek, ám a téli vírusok sem őt, sem versenytársait nem kímélték: példátlan módon a műsorban maradt énekesek fele lebetegedettGesztesi mellett Sári Évi és Völgyesi Gabi is ágynak esett.

A hírt a Bors egyik szemfüles olvasója osztotta meg a lappal, miután az egyik budapesti kórházban először a színész, majd Sári Évi jelent meg.

"Szinte hihetetlen, de pár perc múlva leült mellém Sári Évi. Õ gondterhelt és fáradt volt. Kérdésemre csalódottan mesélte, hogy szinte az egész stáb lebetegedett, megfertőzték egymást."

Õ csak receptekért jött, de Gesztesi éppen infúziót kap.

"Arról is beszélt, hogy az egyik próbát és fellépé­sét is le kellett mondania, de reméli, hogy a műsorra lesz hangjuk. Azt is elmesélte, hogy Völgyesi Gabi is rosszul van. Miután Sári Évi megkapta a recepteket, beköszönt Gesztesihez, aztán elment. Gesztesi több mint fél óra után jött ki a kórteremből. Érdeklődtem az állapotáról, annyit mondott: köszönöm, és továbbállt" - mondta el a lapnak a szemtanú.

A lap megkereste Völgyesi Gabit és Sári Évit is. Előbbi állapota olyannyira súlyos, hogy a Sztárban Sztár próbáira sem tud bejárni. Gabi szerint a túlhajszoltság és a Sári Évitől elkapott vírus az oka az állapotának.

Sári Évi abban bízik, hogy szombatra meggyógyul, jóllehet, csúnya gégegyulladása van, és az orvos szigorú ágynyugalomra ítélte őt.

És ezeket olvastad már?