SHOWBIZ

Durva üzenet Puzsérnak: Kösd föl magad!

Puzsér Róbert megmondóemberről régóta köztudott, hogy szorongó-neurotikus alkat, aki gyógyszerekkel tartja kordában állapotát. Most, hogy az öngyilkosság körül forgó gondolatairól vallott, elszabadult a pokol...
  • Szerző: Buster

Puzsér Róbert talán a legfurcsább szellemiségű ismert ember ezen a sártekén. Õ az, aki nem csak keres, de talál is csomót a kákán. Már-már élethivatása, hogy mindenbe és mindenkibe belekössön, és az sem zavarja, hogy gondolatmenete többnyire csak önmaga számára követhető.

Az Echo TV ArcKép című műsorában beszélt az öngyilkosság „intézményéről” és azt is elárulta, hogy éppen a Csillag születik előtt maga is komolyan elgondolkodott a lehetőségen, mivel akkoriban elhatalmasodott rajta gyermekkora óta hordozott neurózisa. Ezt a magas labdát csapta le most az internet népe, és olyat adtak Puzsérnak, hogy a fal adja a másikat.

"Hát Puzsér, még nem késő. Azért gondolkodj el a régi "A" variáción, ne add fel olyan könnyen. Szar ez az élet. Én támogatnám.

A kötél árát fedezem, erre gondod ne legyen. Elég nekünk a napi gondokkal küzdeni, egy ekkora szarkeverő, mint te, már tényleg csak hab a tortán, de lásd, mi lemondunk a habról.

Gondolom Hajdú is. Meg azért te csak pusztítod a GDP-t, ahhoz egy homokszemet nem teszel. A hajléktalanoknak meg majd több "babgulyás jut”, ahogy Hofi mester mondotta”- írta Robi egy „jóakarója”, aki támogatókra is akadt a kommentáradatban.

"Kár, hogy nem tette meg. Remélem a következő sikeres lesz, s megszűnik!”- summázta röviden egy másik „rajongó”. Szavaira így reagált a következő gondolat írója.

„Nyugi drótkötelet rendelek majd neki. Az el fogja bírni ezt a haszontalan életű kártevőt, médiaparazitát. Sőt én ezeket összefogdosnám és bérbe adnám az oroszoknak, hogy a Gulágon követ termeljenek ki.

Valami hasznuk legyen már. Nem kellene velük elszámolni, fogyóeszközök.

Úgy tűnik tehát, hogy az olimpikonokat fitymáló életművész ismét rossz lóra tett, és nyíltságával csak eggyel szaporította öngóljai számát.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?