SHOWBIZ

Drámai vallomás, megviselte a búcsú a TV2 sztárját

Flórián Sándor alul maradt Böjte Dáviddal szemben az Exatlon pénteki párbaján.
  • Szerző: RIPOST

Újabb párbajhoz érkezett az Exatlon Hungary versenye, ezúttal pedig a Kihívók izgulhattak, ugyanis egyik játékosuktól búcsút kellett venniük. Böjte Dávid automatikusan került a kiesés szélére, mivel a héten ő rendelkezett a legrosszabb statisztikával, ellenfelét pedig ismét Dorci nevezte meg, ám ez alkalommal a választást komoly taktika előzte meg. Végül Flórián Sándor küzdött meg Dáviddal a bennmaradásért, a végeredmény azonban megdöbbentette a kékek csapatát, ugyanis nem az a versenyző búcsúzott, akire számítottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Csalódott vagyok, mert még szívesen versenyeztem volna, de el kell ismernem, ha valaki jobb nálam, és Dave most az volt. Neki nagyon jól feküdt a pálya, én pedig annyira nem éreztem... Úgy gondolom, megérdemelten nyert!” – kezdte a -nak Flóri, akinek kiesése szinte sokkolta a csapattársait, hiszen mindenki biztos volt abban, hogy könnyűszerrel nyeri a párbajt. Ám a Kihívóknak csalódniuk kellett, ugyanis nem jött be a tervük.

„Hosszasan beszélgettünk a párbaj előtt, hogy melyikünk lesz majd a kiválasztott. Zalán terve egyértelműen az volt, hogy Dave-et kiejtsük, de ő nem akart párbajozni, és Adu sem volt érzelmileg a toppon, ezért magamra vállaltam a dolgot. Volt egy medálom is, ráadásul előzetesen a többiek is felajánlották a sajátjukat, ha esetleg szorulna a hurok. Végül csak a sajátomat használtam fel, és bár Adu odaadta volna az övét, én elutasítottam. Nem lett volna fair Dave-vel szemben, ráadásul Lacikának még nagy szüksége lehet rá a későbbiekben!” – árulta el a Kihívó, aki nagyon rosszul viselte a kiesést. Bevallása szerint még nem áll készen arra, hogy visszanézze az adásokat, annyira megviselte, hogy már nem versenyezhet a társaival. Ennek ellenére Flóri próbál pozitívan állni a dologhoz, és természetesen otthonról buzdítja tovább a csapatát.

És ezeket olvastad már?