SHOWBIZ

Drámai pillanatok, sérüléssel kezdődött az Exatlon

A Kihívók versenyzője aggódhat, hogy egyáltalán folytathatja-e a versenyt.
  • Szerző: RIPOST

Már az Exatlon első adása is rengeteg izgalmat tartogatott a nézők számára! A villáért folytatott küzdelemben a Bajnokok és a Kihívók is odatették magukat, azonban egy csúnya sérülés közbeszólt. A kékek versenyzője, Flórián Sándor ugyanis az egyik akadálynál annyira beverte a lábát, hogy a verseny után orvosi segítségre szorult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Az első futamnál, a második akadályon, ahol húzni kellett magunkat egy pallón, rosszul mértem fel, mekkorát rántsak a kötélen. Jóval erősebben húztam meg, mint kellett volna, és így a lendülettől leborultam és nagyon bevertem a lábam – kezdte lapunknak a kihívó, aki csak a verseny végén érezte, hogy nagyobb lehet a baj, mint gondolta, ezért azonnal orvoshoz fordult.

„A pályán vitt a lendület, de ahogy véget ért a futam, orvosi segítséget kértem, mert addigra bekékült. Volt olyan rész is, ahol lehorzsoltam. A versenynap végére nagyon be is dagadt, és iszonyatosan elkezdett fájni, az orvosi vizsgálatot sem úsztam meg. A srácokkal azon poénkodtunk, ha így folytatom, mankóval jövök a harmadik nap” – fogalmazott Flóri, akit legjobban az bántott, hogy a csapatának nem tudott pontot szerezni. Ráadásul a kihívó még azon is izgulhat, hogy folytathatja-e a versenyt, hiszen sérülése akár akadályozhatja a későbbiekben.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?