SHOWBIZ

Drámai pillanatok, rosszul lett a forgatáson az Exatlon Bajnoka

Nagy volt az ijedtség az Exatlon Hungary keddi versenynapján, ugyanis a pirosak egyik játékosa, Kocsis Alexandra rosszul lett. A fiatal lányt a nyitóceremóniáról vitte el a mentő.
  • Szerző: RIPOST

Az évad egyik legkeményebb pályáján kellett megküzdeniük a hét második versenynapján a Bajnokoknak és a Kihívóknak, hogy megszerezzék csapatuknak az előnyt. Az összecsapás előtt azonban félbe kellett szakítani a forgatást, ugyanis a pirosak versenyzője, Kocsis Alexandra rosszul lett. Alig kezdődött el a nyitóceremónia, mikor a Bajnok szédülni kezdett, és a hányinger kerülgette, ám hiába próbálta tartani magát, végül az orvosoknak kellett a segítségére sietniük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Elég sokat kivett belőlem, hogy a villajátékon négyet is futottam. Az esti verseny előtt már délután éreztem, hogy nem vagyok teljesen százas, ami annak is köszönhető volt, hogy a nagy meleg és nap ellenére nem ittam eleget. A kimerültség, a stressz, az otthoniak hiánya is szerintem benne volt ebben, összegyűltek a dolgok és valószínűleg így jött ki rajtam” – kezdte a -nak Szandi, aki maga sem sejtette, hogy ekkora a baj. Az orvosok először gyógyszerrel próbálták enyhíteni a Bajnok szenvedését, ám miután a tabletta sem maradt a szervezetében, azonnal injekciót kapott, és kórházba szállították.

„Ahogy beálltunk a ceremóniára, már szédültem és hányingerem volt, tartani akartam magam, mert nagyon szerettem volna versenyezni. Sajnos ez nem jött össze, rosszul lettem, hánytam is és még a pálya mellett a mentőben kaptam egy injekciót, mert a tabletta kijött belőlem. Nagyon gyengének éreztem magam, de próbáltam győzködni az orvost, hogy márpedig én versenyzem, hisz nagyon segíteni akartam a csapatot, ráadásul apukám bánya-mentő így, a bánya elnevezésű pályán külön szerettem volna menni, hogy büszke legyen rám…” – emlékezett vissza Szandi, akinek a kórházban az orvosok még nem tudtak tájékoztatást adni arról, mikor léphet újra pályára. Egy azonban biztos volt: a Bajnoknak pihennie kellett, hiszen a szervezete teljesen legyengült.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Az orvosok aznap már nem is engedtek versenyezni, nagyon legyengült a szervezetem, a kórházban kaptam infúziót. Remélem, hogy többet ilyen nem lesz, bár az tény, kicsit érzékenyebben reagál a testem ebben a nagy melegben” – fogalmazott a Bajnok, aki reméli, minél előbb visszatérhet a csapatához. Az, hogy az orvosok mit mondtak Szandi állapotáról, és hogy folytathatja-e a versenyt, kiderül az Exatlon ma esti adásából, ahol egy sártengerben kell megküzdeniük az akadályokkal az újabb jutalomjátékban.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?