SHOWBIZ

Drámai csavar Oszter Sándor perében, erre senki sem számított

A másodfokú tárgyalás biztosan elmarad. Még az ítélet előtt elszökött az ügy egyik vádlottja, előkerült viszont egy különös levél.
  • Szerző: Ripost

Csütörtökön kezdődött volna, de már biztosan elmarad a másodfokú tárgyalása annak a befolyással üzérkedés miatt indult ügynek, amelyben tavaly Oszter Sándort mint ötödrendű vádlottat végül nem találta bűnösnek a bíróságMég az ítélet előtt elszökött az ügy egyik vádlottja, aki „koronatanúak” számított, ugyanis az ő vallomásai alapján került a hatóság látóterébe Oszter. Keserű Sándor tavaly áprilisban szökött el, miután visszavonta korábbi, terhelő vallomását a színésszel szemben, így távollétében öt év börtönbüntetésre ítélte őt a bíróság. A férfi – aki ellen most is elfogatóparancs van érvényben – a napokban jelentkezett a Blikk szerkesztőségénél, és átadott egy többoldalas, kézzel írt levelet.

"Sajnos, én is részt vettem Oszter besározásában. (...) A legutolsó tárgyalási napon tett vallomásomat tartom fenn" – áll a férfi levelében, azaz kitart amellett, hogy Oszter ártatlan.

Keserű jelenleg is körözés alatt áll, ám mint elárulta, Izraelben telepedett le, még menekültstátuszt igénylő lapját is elküldte a lapnak. 

"Nyugodt vagyok, hogy Osztert felmentették, mert akkor így mind ártatlanok vagyunk. Utólag is nagyon sajnálom, hogy hagytam, hogy hassanak rám korábban, amikor terhelő dolgokat mondtam Sándorra. Tudtam, hogy a bíróságon nem hazudhatok tovább. Az igazat megvallva jó életem van kint, beálltam a seregbe, a szerelem is rám talált, ez az én hazám. Oszter pedig... nos, ő hiányzik. Remélem, tudunk még együtt dolgozni" - mondta a szökésben lévő elítélt, akinek esze ágában sincs elhagyni Izraelt.

A lap megkereste Oszter Sándort is, hogy mit szól Keserű üzenetéhez. "A sors fonala azért gabalyodik össze, hogy azt az ember szépen spulnira tekerje. Becsülendő, hogy leírta az igazat. Tudok róla, hogy Izraelbe ment, bár nem tartok vele semmiféle kapcsolatot" – mondta Oszter, aki hozzátette, azt üzeni Keserűnek, hogy fejezze be a közös filmjüket.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?