Létrehozva: 2019.09.30.

Dráma a stúdióban: Ezt mondta a Sztárban Sztár leszek! 6 döntőse

Fontos mérföldkövéhez érkezett vasárnap a Sztárban Sztár leszek! első szériája, a válogatók után ugyanis eldőlt, melyik az a 6 versenyző, aki már biztos helyet kapott az élő show-ban.

Nem várt fordulatokat hozott a Sztárban Sztár leszek! első középdöntője, amiben kiderült, ki az a három-három versenyző, akinek Tóth Gabi és Pápai Joci csapatából már biztos helye van az élő show-ban. Talán Gabinak volt a legnehezebb dolga, hiszen neki 13 énekesből kellett 3-at kiválasztania.

Fotó: TV2

A Ripost megkereste az adás után a két mestert és a továbbjutókat. Lássuk, hogy értékelték a produkcióikat!

„Akkor vagyok boldog, ha a tehetséges emberek közül nem tudom, hogy kit válasszak, mert akkor az azt jelenti, hogy egy csodálatos országban élünk, ahol csodálatos tehetségeink vannak. Ezt bizonyítja a Sztárban Sztár leszek! is, de éppen ezért voltam a többi mesterrel együtt nagyon nehéz helyzetben. Izgatottan várom, hogy a három kiválasztott emberem hogyan szerepel majd az első élő adásban, mindhármukban nagyon sok lehetőséget látok. Nagyon boldog vagyok, mert úgy érzem, hogy iszonyatosan erős csapatom van„ – mondta a Ripost-nak Tóth Gabi.

Fotó: TV2

„Úgy gondolom, nagyon sokszínű a csapatom, Dávidban azt érzem, hogy nagyon mély érzésű ember és el tud jutni az emberek szívéhez. Viki nagyon sokoldalú szerintem, benne van a dögös csaj is és ő bármire képes lehet. És ott van Bence, akinek meg nem tudom, hogy eszembe jutna-e olyan előadó, akit ő ne tudna utánozni. Nagyon várom az élő show-t és remélem, hogy mi nyerjük ezt meg” – mondta Pápai Joci a Sztárban Sztár leszek! középdöntőjében miután összeállt 3 fős csapata.

Lássuk, mit mondtak a továbbjutók!

Sebestyén Kátja:

„Nettát alakítottam, aki tavaly megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált a TOY című dallal. Végletesen álltam hozzá, úgy gondoltam, hogy most vagy nagyon beégek ezzel vagy elsöprő sikert aratok. Szerencsére az utóbbi valósult meg” – újságolta a Ripost-nak Kátja.

Ilyés Jenifer:

”Nagyon nehéz volt a küzdelem, erős volt a mezőny. Az utolsó percig félelem volt bennem. Prince-t formáltam meg, ami nagyon nagy kihívás volt, hiszen neki nagyon jellegzetes a mozgása, és a hangszínt is el kellett találnom. Óriási az öröm, hogy végül sikerült„ – mondta lapunknak Jenifer, akit párja, Pintér Tibor mindenben támogat.

Borsányi Dániel

”Leírhatatlan érzés volt a továbbjutás, őszintén szólva nem is számítottam rá! Gabi nagyon tehetséges versenyzőket válogatott be a csapatába, így amikor körbenéztem, csak pislogtam, hogy ebből a mezőnyből hogy jutok majd tovább. Ráadásul én voltam az utolsó, végigizgultam az egészet. Ez még nagyobb súlyt helyezett a vállamra, de annyira stresszeltem, hogy alig emlékszem arra, mi történt a színpadon„ – mesélte a Ripost-nak Dani, aki egy Mester Tamás dallal verekedte be magát a döntőbe.

Tasnádi Bence

„Megmondom őszintén, hogy kicsit megrendült a bizalmam önmagamban. Chris Isaak-től énekeltem a Wicked Game-et, de éreztem, hogy ez most nem úgy sikerül, ahogy szeretném. Nagyon izgultam. Joci ennek ellenére továbbjuttatott, amiért nagyon hálás vagyok. Azt mondta, hogy a lelkem benne volt, és ez a lényeg” – értékelte magát Bence.

Békefi Viktória

”Madonna voltam, ami egy roppant nehéz feladat. Eddig nem is nagyon hallgattam Madonnát, de amióta bejutottam, egészen megszerettem, kicsit ufónak is tartom. Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam a produkcióm után, úgyhogy alig várom a folytatást„ – lelkesedett Viki.

Varga Dávid

”Természetesen nagyon örültem, hogy Joci engem is kiválasztott, és szerepelhetek az élő show-ban. Michael Bublét alakítottam, ami azért volt kihívás, mert korábban nagyon hasonlított a hangszínem az övére, de tudatosan elkezdtem azon dolgozni, hogy ez megváltozzon. Így nagyon stresszeltem, hogy mennyire leszek hiteles, de a színpadra lépés előtti utolsó percben valami megváltozott. Elhittem magamról, hogy én vagyok Bublé, és Jocit is sikerült meggyőznöm„ – árulta el Dávid.

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A lélegzetelállító szőke szépség is ott lesz a világ leghíresebb versenyén - galéria

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

mandiner.hu

Beindult a mémgyár: mutatjuk a legfelkapottabb Magyar Péterről szóló mémeket

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

hirtv.hu

Gulyás Gergely: Épeszű ember nem tárja a nyilvánosság elé a feleségével folytatott beszélgetést

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

travelo.hu

Egy magyar pilóta 12 ezer méter magasból lőtt csodás éjszakai felvételeket a Balatonról

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Ez ám a megtiszteltetés: Bangó Margit közös dalra hívta Curtist

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

SHOWBIZ

Elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja, kiből lesz sikeres modell