SHOWBIZ

Dráma a forgatáson, a TV2 egyik sztárjának búcsúznia kell

Csollány Szilveszter ellenfelét kell ma kiválasztania Mórádi Zsoltnak!
  • Szerző: RIPOST

Újabb párbajhoz érkezett az Exatlon Hungary versenye! Mivel a végjátékban a Kihívók nyertek, ezért ma este a Bajnokok két férfi versenyzőjének kell megküzdenie a bennmaradásért. Csollány Szilveszter automatikusan került a kiesés szélére, hiszen a héten ő rendelkezett a legrosszabb statisztikával, ellenfelét pedig Mórádi Zsolt fogja kiválasztani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nem voltam ilyen helyzetben, de nincsen semmi gond. Egy ilyen versenyt szerintem nem lehet megúszni párbaj nélkül. Remélem, nem hoztam szégyent magamra és a csapatra! A fiatalok, belátom gyorsabbak, ügyesebbek, de azért sikerült pontokat hozni. Egy sportoló soha nem megy feltett kézzel a párbajra. Nem csak a kitartás, az ügyesség is számítani fog, bármi megtörténhet” - mondta lapunknak Szilveszter, akinek párbajellenfelét a legjobb statisztikával rendelkező játékos fogja megnevezni. Mórádi Zsolt így nehéz helyzetbe került, hiszen bárkit is választ Szilveszter ellenfelének, az egyik csapattársuktól búcsúzniuk kell pénteken.

„A csapattársaim megosztották velem a gondolataikat a párbaj előtt. Úgy érzem a csapat érdekében a legoptimálisabb választást fogom meghozni. Számos szempontot felvetettünk ezen beszélgetések alatt, túlnyomórészt objektív szempontok alapján döntök majd. Persze Szilveszter esetében nem lehet kihagyni a szubjektív szempontokat sem, mert ő mindannyiunk lelki bástyája. Tisztességes párbajt szeretnék!” - fogalmazott a tízszeres kick-box világbajnok. Zsoltnak két választása maradt: vagy Kempf Zozót vagy Tóth Dávidot küldi párbajba.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Két bajnok fiú maradt, vagy Dávid, vagy én leszünk Szilveszter ellenfele. Nagyon nem szeretnék párbajozni, sem kiesni, sem Szilvesztert kiejteni” – fogta rövidre Zozó, akivel egyetért a világbajnok kajakos is: egyikőjük sem szeretne Szilveszterrel párbajozni.

„Hasonlóan vélekedem erről, mint Zozó. Állok elébe, ha párbajoznom kell, de nagyon nehéz helyzet ez. Szilveszter személyében egy nagyon kedves barátra lelt a csapat. Tudjuk a szabályokat, de nem egyszerű ez a helyzet” - mondta lapunknak Dávid.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?