Létrehozva: 2019.05.08.

Döntsd el te, kik lépjenek fel a fesztiválok nagyszínpadjain

Szerda este a Follow the Flow és a KosziJanka koncertjével kezdõdik a Nagy-Szín-Pad!, a VOLT Produkció és a Petõfi Rádió tehetségmutató versenyének 2019-es elõdöntõje. A rajongók is szavazhatnak kedvencünkre.

A közönség az Akvárium Klubban, valamint a Nagy-Szín-Pad! online felületein, live streamen is nézheti kedvenceit, de az M2 Petőfi TV is a helyszínről jelentkezik a 4 este során, izgalmas riportokkal, összeállításokkal színesítve adását. A rajongók az elődöntők napján 20:00-tól 24 órán át szavazhatnak kedvenceikre, de a 10 fős, koncert- és fesztiválszervezőkből, korábbi Nagy-Szín-Pad! résztvevőkből, zenészekből és médiaszakemberekből álló Nagy-Szín-Pad! CREW is értékeli majd a produkciókat.

A május 16-i döntőbe 3 előadó juthat, közülük kerül majd ki a győztes, aki számos rendkívül rangos díj mellett, idén a legnagyobb magyar fesztiválok nagyszínpadain játszhat.

A hatodik Nagy-Szín-Pad!-ban népszerű, a Petőfi Rádió műsoraiban is gyakran szereplő előadók kapnak lehetőséget, hogy az eddiginél jóval nagyobb ismertséghez jussanak. A verseny kizárólag meghívásos alapon működik: résztvevőit száznál is több koncert- és fesztiválszervező, producer, újságíró és zenei szerkesztő ajánlása alapján a szervezők választották ki.

Az idei Nagy-Szín-Pad! első elődöntőjében május 8-án 20:00-tól a Follow the Flow, majd 21:30-tól KosziJanka ad teljes koncertet. Másnap a Nomad és a New Level Empire, pénteken a USEME, valamint a Stolen Beat játszik, míg a szombati, utolsó elődöntőn a USNK és a The Bluebay Foxes bizonyíthatja nagyszínpad-érettségét.

A szavazás

Az elődöntők alatt elsősorban a szakmai zsűri, azaz a Nagy-Szín-Pad! Crew szavazata számít, a közönség, mint 11. zsűritag teheti le a voksát 3 platformon, az aznap fellépő előadókra 20:00-tól másnap 20:00-ig: SMS-ben, Instagramon és a www.nagyszinpad.com-on.
A közönség és a Nagy-Szín-Pad! CREW szavazatainak összesítése adja ki a 3 továbbjutó zenekart, személyüket május 13-án reggel jelentik be a Petőfi Rádióban. Ekkor újraindul a szavazás a 3 döntősre, akikre egészen a döntő végéig lehet szavazni.

A végeredményt már csak a közönség alakítja: az ő voksaikat a szavazás élő adásbeli lezárása után összesítik, és bejelentik a Nagy-Szín-Pad! idei győztesét.

A Nagy-Szín-Pad! Crew 2019-es tagjai

Áron András "Apey", a tavalyi Nagy-Szín-Pad! győztes Apey & the Pea frontembere, Boros Csaba, a Republik együttes frontembere és a Petőfi Rádió műsorvezetője, Lábas Viki, a 2014-es Nagy-Szín-Pad! résztvevő Margaret Island énekesnője, Lobenwein Norbert, a Telekom VOLT Fesztivál és a STRAND Fesztivál vezetője, a Sziget zenei igazgatója valamint a NAGY-SZÍN-PAD! alapítója, Marsalkó Dávid, a 2014-es Nagy-Szín-Pad! résztvevő Halott Pénz alapítója, frontembere, Medvegy Anikó, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója, Muraközi Péter, a Sziget Szervezőiroda magyar zenei igazgatója, a veszprémi Expresszó Klub vezetője, Patkó Béla Kiki, az EMELET zenekar frontembere, Takács Ákos, a Red Bull marketing menedzsere, Tiszttartó Titusz, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója

A NAGY-SZÍN-PAD! 2019-ES MENETRENDJE:

05.08. Follow the Flow - KosziJanka              
EVENT: https://www.facebook.com/events/397195290828751/
 
05.09. Nomad - New Level Empire   
EVENT: https://www.facebook.com/events/596376867454840/
 
05.10. Useme - Stolen Beat                 
EVENT: https://www.facebook.com/events/574868493028098/
 
05.11. USNK - The Bluebay Foxes     
EVENT: https://www.facebook.com/events/260954418158922/
 
DÖNTÕ: MÁJUS 16.                   
EVENT: https://www.facebook.com/events/388948898585999/
 
A Nagy-Szín-Pad! győztese bemutatkozhat a Sziget, a Telekom VOLT Fesztivál, a STRAND Fesztivál és a Campus Fesztivál nagyszínpadán, meghívást kap a Petőfi Zenei Díj 2019-es showműsorába, amelynek idén is a STRAND Fesztivál ad otthont, valamint saját, dedikált estét kap az Akvárium Klubban.

Emellett minden döntős zenekar 1-1 millió forintos videóklip támogatásban részesül, és egy valaki vendégzenekari meghívást kap a Budapest Parkba. Ráadásképp az elődöntők összes résztvevője fellép a Sziget, a Telekom VOLT, a STRAND és a Campus Fesztiválon, valamint a MOL Nagyon Balaton eseményein.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

vg.hu

Vaskupola Magyarországon: végre megérkeztek az izraeli csúcsradarok – fotók

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

vg.hu

A Richter bevétele 10 százalékát fordítja kutatás-fejlesztésre, meg is van az eredménye

origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

ripost.hu

Emlékszel még a Csengetett, Mylord? lakájára? Így néz ki ma a 77 éves Jeffrey Holland

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

SHOWBIZ

Elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja, kiből lesz sikeres modell

SHOWBIZ

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető