SHOWBIZ

Döbbenetes vallomás: Király Viktort direkt dobták ki a Voice-ból

Király Viktor az amerikai tehetségkutatóról beszélt, elárulta, hogyan tudta meg: direkt ejtették ki a mûsorból...
  • Szerző: Ripost

Az amerikai popszakma egyik legnagyobb sztárja, a Maroon 5 énekese szemelte ki magának Király Viktort az amerikai The Voice című tehetségkutatóban. Végül ő lett a mentora a műsorban, és nem is kellett csalatkoznia a magyar énekesben, aki a közönség nagy kedvence lett, és sorra vette az akadályokat. Viktor annál jobban elcsodálkozott Adam Levine nagyotmondásán – derül ki A Király család című most megjelent könyvből. A Borsnak erről a kijózanító fordulatról beszélt.

Nem vágták be adásba azt a részt, amikor Adam azzal győzköd, hogy szerinte megnyerhetem ezt a műsort, de ha mégsem így történne, ő akkor is segít majd a karrierem építésében. Nyilván ezért döntöttem mellette. Csak később derült ki számára, hogy Levine „hatalmasat kamuzott”.

Persze tisztában vagyok vele, hogyan működnek ezek a műsorok, de jólesett volna, ha tényleg együttműködünk – mondta el Viktor.

A békés természetű Király fiúban ma már nincs sértettség, nem haragszik a világsztárra és a műsor készítőire sem, pedig egy véletlen folytán azzal is szembesülnie kellett, hogy az utóbbiakra is neheztelhetne. A tévések ugyanis előre tudták az eredményt.

- A kiesésem utáni VIP-buliban, egy-két ital után a show producere elmondta, hogy  

a távozásom szerepelt a forgatókönyvben. Merthogy nekem már van egy magyar karrierem,

és előnyt élveztek velem szemben az amerikai, ismeretlen tehetségek, és egész egyszerűen lejárt az időm a műsorban – mesélte.

Viktornak a történtek ellenére sem ment el a kedve attól, hogy Amerikában is bontogassa szárnyait.

Nagyon jól érzem magam Budapesten, és persze örülök, ha van külföldi kapu is, de egyáltalán nem görcsölök rá. Ha jön, jön, ha nem, nem.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?