SHOWBIZ

Döbbenetes jelenettel lesz vége a Trónok harca sorozatnak

A hatalmas ívû sorozat rajongóit már most mindennél jobban érdekli, mi lesz a történet vége. A Sansa Stark karakterét alakító Sophie Turner most elárult néhány kulisszatitkot.
  • Szerző: Ripost

A Trónok harca egyik főszereplőjét alakító, Sophie Turner egy mélyinterjúban beszélt a jelenlegi munkáiról: a következő X-Men-filmről, a Sötét Főnix-ről és természetesen a Trónok harca utolsó évadáról is. Az utóbbiról több titkot is elárult a gyönyörű színésznő.

Korábban hallani lehetett olyan pletykákat, miszerint a sorozat fináléja csak 2019-ben kerül majd képernyőkre, ám ezt híresztelést Turner már tényként közölte a Variety újságírójával. Részletekről persze nem kotyoghatott ki, de azt elárulta, hogy a záró, 8. évad az epizódok számát tekintve kurtított lesz, csupán 6 részből fog állni. Ezek viszont picit hosszabbak lesznek az eddig megszokott 1 órás részeknél.

A színésznő szavát adta, hogy egyetlen rajongó sem fog csalódni a sorozat végjátékában. Biztosított mindenkit, hogy elképesztően cselekményesek lesznek az utolsó epizódok, melyekre érdemes türelemmel várni.

És ezeket olvastad már?